Група 1+1 media продовжує транслювати футбольні матчі та за підтримки Фонду «Повернись живим» збирати кошти на «Лігу Аеророзвідки»

Група 1+1 media продовжує збирати кошти на «Лігу Аеророзвідки» під час трансляцій футбольних матчів

В ефір ресурсів 1+1 media повернулися трансляції футбольних поєдинків УПЛ, під час яких триває збір коштів на «Лігу Аеророзвідки».

Поділитися:

Нещодавно, 4 та 5 березня, в ефір ресурсів 1+1 media повернулися трансляції футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги, в межах яких медіагрупа спільно з Фондом «Повернись живим» запустили збір коштів на «Лігу Аеророзвідки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» запускає збір коштів на «Лігу Аеророзвідки»

Так, до, під час та після трансляцій двох матчів – «Динамо-Інгулець» та «Металіст-Рух» – вже вдалося зібрати понад 875 000 тис. гривень на закупівлю мобільних пунктів БпЛА. Це спеціальні всюдихідні автомобілі, обладнані автономною енергосистемою, робочими місцями для операторів, інструментами для ремонту та окремими місцями для розташування великих безпілотників. Загалом передбачається ще 35 трансляцій, в межах яких збір проходитиме до червня включно. 

Зокрема, у суботу, 11 березня, відбудеться матч «Зоря» – «Львів», а у неділю – центральний поєдинок туру «Дніпро-1» – «Динамо» та матч між «Рухом» та «Колосом». Транслюватимуть футбольні матчі телеканали 2+2 та УНІАН, що входять до складу 1+1 media, а також спортивні Digital-проєкти медіагрупи – FootballHub та «ПРОФУТБОЛ Digital».

Традиційно, зробити свій благодійний внесок небайдужі вболівальники зможуть, перейшовши на спеціальну Банку Фонду «Пункти управління БпЛА» через QR-код, що буде розміщений під час трансляцій. До того ж доєднатися до збору всі охочі зможуть і поза трансляціями. Для цього слід обрати будь-який зручний спосіб: спеціальний проєктний рахунок, розміщений на сайті Фонду за цим посиланням; Банку Фонду, що доступна тут. 

Загалом 1+1 media спільно з Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» планують зібрати кошти на три мобільні пункти, вартість одного складає 3 млн 360 тис грн. 

Детальніша інформація про проєкт розміщена на сайті та соціальних мережах Фонду, а також на офіційних сторінках групи 1+1 media

Нагадаємо, що у суботу, 4-го березня, поєдинок «Динамо-Інгулець» завершився з рахунком 0:2 на користь футбольного клуба «Інгулець». Переглянути передматчеву студію, прямі включення кореспондентів зі стадіону до початку гри та в перерві можна на YouTube-каналі FootballHub. Післяматчевий ефір з місця події з коментарями гравців і тренерів доступний на каналі «ПРОФУТБОЛ Digital»

У неділю, 5-го березня, «Рух» обіграв «Металіст». Рахунок матчу – 1:2. Детальніша інформація про перебіг поєдинку доступна на FootballHub за цим посиланням

Новини по темі