«Хитрий маніпулятор»: Екс-дружина Бредлі Купера розповіла, який він насправді

Бредлі Купер – хитрий маніпулятор: Спогади колишньої дружини голлівудського актора - зіркове життя - 1+1
Фото: GettyImages

Ось чому не можна ігнорувати знаки долі!

Поділитися:

У Бредлі є жорстка і холодна сторона, яку він майстерно приховує від усіх, – розповіла колишня дружина голлівудського актора Дженніфер Еспосіто.  

У своїй автобіографії Шлях Дженніфер акторка оповідає історію стосунків із безіменним чоловіком. І хоча безпосередніх згадок про Купера на сторінках книги немає, мова йде саме про період, коли вони були одружені.

«Зарозумілий майстер маніпуляцій, смішний, дотепний і пихатий. Спочатку він мені навіть не сподобався», – так Дженніфер згадує початок стосунків із голлівудським красенем.

Фото: Кадр із фільму Народження зірки

Жінка стверджує – багато вказувало на те, що з Бредлі не варто мати справу, проте вона проігнорувала усі тривожні знаки долі. Акторка була певна, що їхні стосунки не зайдуть занадто далеко. Та у 2006-му пара побралася. Втім, зірковий шлюб тривав менше ніж півроку.

Колишня дружина Купера описує їхній зв'язок, як нездоровий, у якому вона почувалась нікчемною:

«Я постійно сумувала на самоті. Ми розійшлись раптово, грубо і зі всією черствістю, на яку він був здатен».

Бредлі ж ніколи особливо не ділився подробиця розлучення з Дженніфер: «Сталося та й сталося», – так актор згадує події. – Добре, що ми обоє все зрозуміли. Інколи так буває – відчуваєш, що нічого не виходить».

Здається, Дженніфер – єдина, хто вважає Бредлі холодним та черствим. Напарниця актора по стрічці Народження зірки Леді Гага стверджує, що Купер – щирий друг і творчий геній. 

Що насправді об’єднує зірок Народження зірки, дивись у відео:

БІЛЬШЕ НОВИН ПРО БРЕДЛІ КУПЕРА ЧИТАЙ ТУТ:

1. Стало відомо, які стосунки насправді об’єднують Леді Гагу та Бредлі Купера

2. Це офіційно! Ірина Шейк та Бредлі Купер розійшлися

Новини по темі