"І прийде КОХАННЯ": Таран ревнують, а Клочкова співає

"І прийде КОХАННЯ": Таран ревнують, а Клочкова співає

В 4-й серії героїням самого обговорюваного проекту на "1+1" доведеться непросто.

Поділитися:

В 4-й серії героїням самого обговорюваного проекту на "1+1" доведеться непросто. Зробивши висновки з минулих зустрічей, Олена, Яна, Лідія, Євгенія, та Олена впевнені, що стали краще розуміти чоловіків. Учасниці йдуть на нові побачення, не знаючи, що їх очікують нові одкровення і навіть розчарування.

Так, в парі Лідії та 24-річного Олексія події розвиваються стрімко. Тут від ревнощів до поцілунку - всього один крок.

Євгенія Власова під час вечері зробить Федору відверте зізнання, а після побачення прийме несподіване рішення, здивувало всіх учасниць.

Яна Клочкова проявить себе в новому амплуа і ... заспіває! "Сьогодні я вперше це роблю", - зізнається Яна Дмитру. А трохи пізніше розгледить в ньому те, чого не помітила на першому побаченні. Це відкриття неприємно зачепить Яну ...

Олена Шоптенко тепер ретельніше переглядає анкети чоловіків. Пам'ятаючи "побачення з Дракулою", танцівниця зупинить свій вибір на тому, з ким їй не буде страшно. Натомість Олена отримає розмова про ... заміжжя.

А Олену Дуніна чекає таке розчарування, від якого вона буде бігти, немов Попелюшка з балу. Стас, який після минулої зустрічі зазначив: "Олена - це та жінка, про яку хочеться піклуватися", прийде на побачення, щоб чесно зізнатися в тому, що ....

Дивіться - і все дізнаєтеся самі!

Вівторок, 10 квітня о 21.15 на 1+1