Іменинниця дня: 10 цікавих фактів про герцогиню Кейт Міддлтон

Сьогодні герцогиня Кембриджська святкує свій 37-ий день народження.

Поділитися:

Її стилем, красою й манерами захоплюється весь світ - 9 січня герцогиня кембриджська Кейт Міддлтон святкує свій 37-ий день народження. З цієї нагоди ми підготували для вас добірку із цікавих фактів про герцогиню, про які ви не знали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон прилетіла на Кіпр в неочікуваному образі

1. Кейт Міддлтон народилася у родині авіадиспетчера і стюардеси британских авіаліній Майкла і Керол Міддлтонів. Кейт має молодшу сестру Піппу, яка нещодавно стала мамою, і брата Джеймса. 

2. У дитинстві в Кейт було прізвисько «Пищалка» (Squeak). У їхньому домі жили дві морські свинки, яких назвали Піпп (на честь сестри герцогині) й Сквік (як прізвисько Кейт). 

3. Насправді Кейт Міддлтон на принц Вільям - давні родичі. У Міддлтонів та Віндзорів є спільний родич - король Едуард III.

4. Кейт Міддлтон познайомилась з майбутнім чоловіком під час навчання в університеті. Стверджується, що під час модного показу, в якому брала участь майбутня герцогиня, принц у неї закохався. Цікаво, що Кейт старша за Вільяма на 6 місяців.

5. У 2007-му році пара розійшлась. Джерела стверджують, що на їх розлуці наполіг принц Чарльз, проте згодом закохані вирішили відновити стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як завжди елегантні: У чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл відсвяткували Різдво

6. Кейт чекала на пропозицію руки та серця довгих 9 років. За це преса навіть дала їй прізвисько  «Кейті, що чекає» (Waity Katie). Однак пропозиція була дуже красивою - Вільям подарував коханій обручку із сапфіром й діамантами своєї мами, принцеси Діани. 

7. Кейт Міддлтон вийшла заміж за принца Вільяма у 29 років. Весілля відбулося 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві в Лондоні.

8. Кейт Міддлтон не називають принцесою, тому що вона не є особою королівської крові. Якщо королева Єлизавета ІІ передасть онуку, а не сину, престол, Кейт називатимуть «Її Величність королева-консорт Кетрін VI».

9. Кейт Міддлтон обожнює готувати і часто робить це самостійно. Крім того, герцогиня сама ходить за покупками й відвідує кулінарні курси. Кейт відмовилась від послуг няні і сама водить дітей до школи. Герцогиню справді можна назвати економною - вона часто обирає одяг демократичних брендів й одягає їх по декілька разів. 

10. Королівська іменинниця обожнює спорт - теніс, хокей, лижні перегони. Під час навчання в коледжі Кейт стала капітаном жіночої команди з хокею. Згодом серед її хобі опинився дайвінг. На додаток, герцогиня полюбляє фотографувати й малювати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ сколихнула новина про четверту вагітність Кейт Міддлтон

Фото: gettyimages.com

Новини по темі