Індійська красуня показала ідеальний макіяж для новорічної ночі

Індійська красуня Сонам Капур показала ідеальний макіяж для новорічної ночі | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Вчимося робити новий нюд.

Поділитися:

Напередодні Нового року чимало жінок метушаться не лише в пошуках , а й розмірковують над . Пропонуємо надихнутися прикладом відомої індійської акторки Сонам Капур. Хочеш мати виразний погляд, як східна красуня? Тоді читай декілька порад нижче. 

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала знімки, на яких хизується стильним костюмом у горох і трендовим мейком. Сонам вподобала б'юті-хіт сезону – новий нюд!

Упевнені, ця make up новинка вразить усіх консервативних дівчат. Якщо тобі встиг набриднути звичайний мейк у бежевих відтінках, пропонуємо його краплинку урізноманітнити. Замість надто матового тону з ефектом фарфорової шкіри, використай кремову текстуру. Наступний крок – коричневі тіні і туш, трохи бронзера на вилицях і персикові рум’яни.

За бажанням підкресли виріз очей тонкою стрілкою (як це зробила Капур). Наостанок – легке сяйво хайлайтера на кінчику носа та над верхньою губою, а також улюблена помада для губ. 

Фото: instagram/sonamkapoor

До слова, нещодавно Сонам Капур зачарувала образом у розкішній червоній сукні. Можливо, захочеш приміряти схожу для новорічної ночі? Дивися фото

Більше про наймодніші ідеї для макіяжу на зиму 2020 читай за

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно розповідає тобі про найактуальніші б'юті-тенденції сезону. Знайдеш чимало корисного далі: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі