До сліз: дружина Тімура Мірошниченко зворушила мрією їхньої названої доньки

Інна Мірошниченко довела до сліз, розповівши про головну мрію прийомної доньки - відео
1+1

Інна Мірошниченко зворушила до сліз, розповівши про головну мрію названої доньки

Поділитися:

Дружина ведучого ЖВЛ Представляє Тімура Мірошниченко, Інна Мірошниченко зворушила Мережу до сліз, розповівши про головну мрію їхньої названої доньки Ангелини.

Вона опублікувала в Instagram їхнє спільне відео і зізналася, що напередодні розмовляла з дочкою про її мрії. Відповідь дівчинки зворушила до сліз користувачів Мережі – Ангеліна зізналася, що найбільше мріяла про сім'ю.

«Я мріяла про тебе, Тімура, братів і сестру…», - відповіла дівчинка на запитання Інни про її мрії.

У коментарях до публікації фоловери зізнаються, що не могли стримати сліз.

«Я плачу, читаючи ваш допис. Будьте завжди щасливими», «Ваша родина не врятувала весь світ, а врятувала світи двох чудових дітей. Ви – приклад для кожного. Дякую вам», «До сліз. Ви чудова родина! Приклад для наслідування для багатьох!», «Між вами відчувається неймовірний зв'язок. Ця дівчинка буде неймовірно щасливою», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, у Тімура та Інни Мірошниченко четверо дітей: сини Марк та Марсель, а також дочки Мія та Ангеліна.

Напередодні в ексклюзивному інтерв'ю сайту 1+1 Мірошниченко відверто розповів про доньку Ангеліну, складні перші дні після усиновлення, діагноз та емоції дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мене тепер є мама і тато?»: Інна та Тімур Мірошниченко поділилися зворушливою історією, як уперше розмовляли з названою дочкою

Новини по темі