«У мене тепер є мама і тато?»: Інна та Тімур Мірошниченко поділилися зворушливою історією, як уперше розмовляли з названою дочкою

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна довели до сліз історію про першу розмову з названою донечкою: фото

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна довели до сліз історію про першу розмову з названою донечкою

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко та його дружина Інна поділилися зворушливою історією, як уперше розмовляли із прийомною дочкою Ангеліною.

Напередодні ведучий та його дружина Інна Мірошниченко офіційно підтвердили інформацію про те, що процес усиновлення другої дитини було завершено і показали 8-річну доньку Ангеліну.

У новій публікації в Instagram вони розповіли, як пройшла їхня перша онлайн-розмова з дівчинкою, яка перебувала в евакуації в Польщі. Інна Мірошниченко зізналася, що до цього Ангеліна вже мала подібну розмову з іншими потенційними батьками, які так і не приїхали за нею.

«Наш перший ZOOM. Якщо дитина евакуйована закордон, то перед тим, як відправити кандидата в країну евакуації, організовують онлайн знайомство. У Ангеліни вже був зум, після якого ніхто не приїхав. Тепер уявіть, що дитину саджають перед екраном і кажуть «Це Інна і Тімур, розкажи їм, як пройшов твій день». Чи буде бажання говорити? А раптом мовчатиме? Чи скаже «не хочу». Тоді за результатами складуть акт, що знайомтсво не відбулось, контакт не встановлено. І все…», - пригадала вона.

Тімур Мірошниченко

Мірошниченко також розповіла, яке питання дівчинка поставила їм під час розмови та довела фоловерів до сліз.

«Ангеліна дивиться на нас і питає «Ви приїдете?». Ми одразу в один голос сказали ТАК. Бо знали, що це вже назавжди. В цю мить вона трохи відхилилась назад, повернулась до вихателя і каже «То.. це мої мама і тато? У мене тепер є мама і тато?…». Я не знаю, скільки думок було в голові у дитини… «А раптом і вони не приїдуть?»…Але.. Ми приїхали) це головне», - повідомила вона.

У коментарях користувачі Мережі зізналися, що не могли читати цей допис без сліз.

«Ком у горлі», «До сліз! Плачу і дякую», «Ви приклад для багатьох, неможливо читати без сліз», «Плачу! Які ви неймовірні люди», – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, влітку 2023 року Тімур та Інна Мірошниченко усиновили сина Марселя. Пізніше вони повідомили, що відбуваються процес усиновлення другої дитини. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію.

Раніше Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу відео, як змінився їхній син Марсель за рік після усиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона вперше їла піцу»: Тімур Мірошниченко розповів про знайомство дітей зі старшою сестрою та перші емоції після удочеріння 8-річної Ангелини

Новини по темі