Тімур та Інна Мірошниченко офіційно удочерили доньку Ангеліну та розповіли, як пройшов суд

Інна Мірошниченко шокувала, як присяжна відмовила їй в усиновленні доньки у суді: фото

Інна Мірошниченко шокувала, як присяжна відмовила їй в усиновленні доньки у суді

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє і Клуб 1% Тімур Мірошниченко та його дружина Інна поділилися радісною новиною, що офіційно завершили процес усиновлення 9-річної доньки Ангеліни.

Про це вони розповіли в Instagram, де опублікували зворушливе сімейне фото. Примітно, що Інна та Тімур завершили процес усиновлення у День усиновлення, що відзначається 17 вересня.

«У день сім'ї ми вперше побачили твою анкету. А сьогодні в День усиновлення ти офіційно стала Мірошниченко! Мірошниченко Ангеліна Тимурівна»,— повідомила пара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сьогодні любиш ще сильніше»: Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу своїм романтичним відео

Втім, як розповіла Інна, суд пройшов не зовсім гладко У сторіс в Instagram вона розповіла, що одна з присяжних не хотіла задовольняти заяву про удочеріння. Інна зазначила, що не розуміє аргументів проти усиновлення дівчинки, адже у разі, якби суд не задовольнив заяву, Ангеліна повернулася б до інтернату.

«Говорила, що не довіряє медичному висновку та хоче побачити довідку державної лікарні про те, що я не стою на обліку у психіатра. Тому що не довіряє приватній лікарні, де я робила обстеження. У нас замала квартира для шістьох, раптом діти сплять на кухні. Та ще й декларацію мою про доходи треба оновити, бо раптом я більше не заробляю. На щастя, другий присяжний та суддя, секретар, представник служби були дуже адекватні, привітні та приємні люди», - поділилася вона.

Тимур и Инна Мирошниченко
_inna_mi_/Instagram

Інна зізналася, що ситуація стала для неї стресовою.

«Мені було стресово. Дуже. Я уявила інших людей, які проходять через це. Які не мають юридичної освіти і впевненості в тому, що вони праві. Які за цей час подумки прожили відібрання дитини. Які постаріли за годину просто через те, що якійсь жінці надто сумно живеться на пенсії, і вона вирішила пограти у владу над іншими. Не замислюючись про наслідки», - додала вона.

Раніше в інтерв'ю сайту 1plus1 Інна та Тімур Мірошниченко дали поради батькам, які хочуть усиновити дитину та розповіли про складнощі, з якими особисто зіткнулися у процесі усиновлення.

Нагадаємо, пара виховує чотирьох дітей: вони удочерили Ангеліну у червні 2024 року, а рік тому стали прийомними батьками хлопчика Марселя, у них також є двоє біологічних дітей Мія та Марко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вразила своїм спокоєм: дружина Тімура Мірошниченко Інна розсмішила Мережу кумедним відео з дітьми

Новини по темі