«Сьогодні любиш ще сильніше»: Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу своїм романтичним відео

Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу своїм романтичним відео
_inna_mi_/Instagram

Інна Мірошниченко вразила дуже чутливими кадрами із чоловіком Тімуром

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко та його дружина, адвокатка та блогерка Інна зворушили Мережу романтичним відео, в якому продемонстрували ніжні почуття.

Роликом поділилася Інна Мірошниченко на своїй сторінці в Instagram, де також присвятила чоловіку зворушливі слова кохання.

«Ось так можна йти одного разу на роботу, в своїх думках і турботах, і випадково зустріти найкращу людину у всесвіті», - написала вона.

Мірошниченко додала, що з кожним днем ​​любить чоловіка ще сильніше і подякувала йому за те, що він зробив її щасливою:

«Можна щодня відчувати себе абсолютно винятковою і надихаючою, ніби в перший день стосунків. Можна сваритися, ображатися, але завжди чути «ти найдорожче, що у мене є, я хочу, аби ти була щасливою». Можна щодня дивитися і думати «якщо б я мріяла сміливо і фантастично, я б все одно не мріяла про такого, як ти». Можна щодня розуміти, що сьогодні любиш ще сильніше. Ще сильніше дякуєш. Ще сильніше пишаєшся. Ще сильніше хочеш не випадати з його обіймів», - додала вона.

У коментарях фоловери захоплено обговорювали романтичні кадри зіркової пари.

«Так виглядає справжнє кохання», «Захоплююсь вашою парою і кожним окремо», «Яка гарна пара», «Захоплююсь і надихаюся вашою родиною та вашими стосунками», «Ви неймовірні», «Це краще, що можна побачити в інстаграм», - пишуть у Мережі.

Напередодні Тімур Мірошниченко, який є ведучим нового масштабного українського проєкту Клуб 1%, розповів, як особисто тестував запитання на кмітливість. Він зізнався, що зміг би дійти до запитання на 1%, але навряд чи правильно відповів би на нього.

Нагадаємо, прем'єра проєкту Клуб 1% відбудеться вже цієї неділі, 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вразила своїм спокоєм: дружина Тімура Мірошниченко Інна розсмішила Мережу кумедним відео з дітьми

Новини по темі