Ірина Поплавська прокоментувала чутки про стосунки з партнером по серіалу «Моя улюблена Страшко» Олександром Соколовим: «Я би сказала просто, що щастя любить тишу»

Ірина Поплавська та Олександр Соколов прокоментували чутки про свій роман

Актори Ірина Поплавська та Олександр Соколов, які зіграли головні ролі у серіалі «Моя улюблена Страшко», завітали сьогодні до «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Актори Ірина Поплавська та Олександр Соколов, які у серіалі «Моя улюблена Страшко» зіграли Настю і Максима, стали сьогодні гостями шоу «Сніданок з 1+1». Вони розповіли про своїх персонажів та про те, чи не виникли особисто між ними романтичні стосунки?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали серіал "Моя улюблена Страшко": актори діляться фотографіями бекстейджу

Актори зізнаються – після 8-ми місяців напруженого знімального процесу зараз почуваються трохи дивно, бо у них з’явилося так багато вільного часу. Але, звісно ж, це лише перерва між робочими проєктами.

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

Дивіться, як актор Сергій Кияшко, що зіграв Мирослава, розповів, як знімали серіал “Моя улюблена Страшко” та чому його варто дивитися:

Ведучі «Сніданку з 1+1» запитали Ірину Поплавську, чи впізнають її на вулиці? Актриса відповіла:

Мене двічі впізнавали на вулиці без образу. А взагалі до кінця показу серіалу «Моя улюблена Страшко» на всіх публічних заходах я маю з’являтися саме в образі Насті Глушко. Звісно, що на моє повсякденне життя ця вимога не поширюється.

Дивіться, на які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: залаштунки серіалу " Моя улюблена Страшко":

Ірина Поплавська та Олександр Соколов настільки щиро відіграють почуття в кадрі, що мережею вже ширяться чутки: чи, бува, між ними немає роману у реальному житті? Ці чутки Ірина Поплавська коментує так:

Я би сказала просто, що щастя любить тишу.

Олександр Соколов відреагував на ці слова Ірини стриманою посмішкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як засватані: Коля із серіалу "Моя улюблена Страшко" поділився майже сімейним фото з Настею Глушко

Щодо свого персонажу, Насті Глушко, Ірина зізнається – дівчина їй дуже подобається тим, що світла, зворушлива і мила. Актриса сподівається, що десь на глибинному рівні увібрала від неї ці найкращі риси.

Моя улюблена Страшко

У Серіалі «Моя улюблена Страшко» підіймається гостра для нашого суспільства тема булінгу. Олександр Соколов розповідає, що стикався з цією проблемою в дитинстві:

У мене в школі був булінг: були випадки, коли бутерброди, які мені робила мама, у мене просто забирали.

Про булінг багато говорили й інші українські зірки в межах флешмобу #Красивасерцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Різатдінова поділилася власною історією булінгу у флешмобі #Красивасерцем: «Мені говорили, що в мене закороткі ноги, і я ніколи не стану чемпіонкою»

Дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.