Іван Дорн розповів у "Сніданку. Онлайн" про ситуацію у рідному місті Славутич

Іван Дорн розповів у "Сніданку. Онлайн" про ситуацію у рідному місті Славутич

Співак приєднався до ефіру "Сніданку. Онлайн" і розповів про ситуацію в місті, де всі його рідні та друзі.

Поділитися:

Сьогодні до ефіру "Сніданок. Онлайн" приєднався популярний український співак Іван Дорн. Рідне місто виконавця — Славутич Київської області. Іван розповів ведучим, що там наразі перебувають його рідні та друзі, з якими він постійно на зв'язку. Дорн емоційно прокоментував наявність російських окупантів в місті:

"Там все місто для мене важливе, бо я планував там свою старість зустріти. Це наймолодше місто України і найкрасивіше, як на мене.
Суперархітектура, суперлюди…Не розумію, навіщо вони взагалі туди полізли, там немає критичної для України інфраструктури, воно стоїть поодалі, заховане в лісі. Навіщо їм це місто, я не розумію".

Дорн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАндрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" потрапив під міноментний обстріл в Києві

Іван Дорн розповів, що і його дружина на зв'язку зі своїми батьками зі Славутича. Переповів, що місцеві чули постріли в небо, були вибухи і схоже на артилерійські обстріли. Ведучі поцікавилися щодо евакуації рідних Дорна, на що співак відповів:

"Так, ми постійно їм казали виїжджати… але наші рідні сказали, що виїхати просто так з міста неможливо. Сказали, що шляхи заміновані. Я знаю, що певні сім’ї змогли виїхати. Але мої рідні зрештою сказали, що залишаться разом з усіма в місті, захищати і відстоювати Славутич як українське місто".

Новини по темі