Врятовані цуценята з Ірпіня у студії "Сніданку. Онлайн": "Спочатку ми називали їх Джевеліна та Байрактар"

Врятовані цуценята з Ірпіня у студії "Сніданку. Онлайн": "Спочатку ми називали їх Джевеліна та Байрактар"

Валентина Хамайко та Олександр Попов завітали з врятованими цуценятами в студію "Сніданку. Онлайн"

Поділитися:

Нещодавно ми писали про те, що ведучі "Сніданку. Вихідний" прихистили врятованих цуценят, які були під обстрілами у розпліднику під Києвом. Сьогодні Валентина Хамайко та Олександр Попов завітали разом із песиками в студію "Сніданку.Онлайн" та наживо переповіли історію порятунку. 

цуценята

У Ірпіні під обстріл потрапив розплідник угорської вижли — ось цих неймовірно красивих собак. Історія про цей розплідник і цуценят, які там лишилися облетіла соцмережі і розхвилювала небайдужих. І знайшлися два волонтери, Анастасія та Олег, яким вдалося потрапити в Ірпінь та врятувати цуценят, їх маму та декілька дорослих собак.

цуценята

Повні імена волонтерів: Анастасія Паршина та Олег Черкашин, її чоловік. Вони несли 9 цуценят пішки в клітці та вели за собою дорослих собак на повідку. В Києві врятованих собак прихистила власниця зооготелю Оксана Крушельницька. Всі цуценята знайшли нових господарів. Двоє з них потрапили у велику телевізійну "плюсівську" родину: Валентина Хамайков прихистила "хлопчика", Олександр Попов — "дівчинку". В ефірі "Сніданку. Онлайн" ведучі розповіли, як назвали нових домашніх улюбленців. 

Хамайко Попов

"Дівчинку" я та моя наречена назвали Грейс", — зазначив Олександр Попов.
"В мене "хлопчик" Харт. Спочатку ми називали їх Джевеліна та Байрактар, бо який період, такі й імена. Хартом зрештою назвали, бо це племінний собака та потрібно було підшукати ім'я на "H". Вони тепер частина наших родин", — розповіла Валентина Хамайко.

 Історія порятунку песиків зворушила ведучу Людмилу Барбір до сліз. Вона підкреслила:

"Ця історія, наче символ продовження життя та відновлення. Це свідчення того, що якби складно не було зараз, у нас є майбутнє".

Барбір Попов Хамайко

Прикметно, що саме з цією історію відбулося перше з початку війни воз'єднання в ефірі телевізійної пари "Сніданку. Вихідного" — Валентини Хамайко та Олександра Попова. Валентина Хамайко пообіцяла, що як тільки настане мирний час, вона відразу влаштує зустріч у себе вдома з власницею розплідника та учасниками порятунку, бо "ми всі об’єднані цією історією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ «Сніданку з 1+1» колишня кореспондентка ТСН Юлія Панкова розповіла свою історію втечі з окупованого Гостомеля

Нагадаємо, що власницю розплідника звуть Наталія. Жінка протягом перших днів вивезла доньку та декілька собак у Західну Україну, залишивши решту песиків на літню маму. Наталія сподівалася відразу за ними повернутися, але через активні бойові дії у регіоні не змогла. Довгий час цуценята разом із мамою Наталії перебували у підвалі, доки їх не врятували волонтери.    

Дивіться "Сніданок. Онлайн" щодня з 10:00 до 13:00 на офіційній сторінці у YouTube та в ефірі телеканалу ТЕТ. 

Новини по темі