Каміла Кабейо в мереживних панчохах потрапила з раю до пекла (відео)

Каміла Кабейо в мереживних панчохах потрапила з раю до пекла (відео) | 1+1
Фото: Getty Images

Найсексуальніший виступ American Music Awards 2019.

Поділитися:

Днями в Лос-Анджелесі відбулася гучна церемонія нагородження American Music Awards 2019. Біллі Айліш, Тейлор Свіфт, Селена Гомес, Крістіна Агілера та ще низка найяскравіших співаків сучасності запалювали сцену Microsoft Theater. А червоний хідник заходу вражав кількістю дизайнерських вбрань.

Виступати на церемонії готувалася й кубинська співачка Каміла Кабейо. Нещодавно вона випустила на пісню Living Proof, тож із цією композицією красуня вийшла підкорювати АМА 2019. Лише її вбрання неабияк розбурхує уяву. У білосніжному мереживному корсеті, панчохах на підтяжках і напівпрозорій спідниці Каміла схожа чи то на янгола, чи на звабливу наречену.

Фото: Getty Images

Спершу виступ Каміли Кабейо переніс глядачів до Едему: серед білосніжних хмар та квітучого саду співачка ніжилась у компанії янголів. Як раптом до раю втрутилися демони і влаштували справжню сексуальну «феєрію».

Фото: Getty Images

Вмикай відео і насолоджуйся:

Схоже, співачка наочно показала, як «подружити» своїх янголів та демонів. Та зазначимо, що під час церемонії вона ще раз виходила на сцену – цього разу в компанії свого коханого Шона Мендеса. Романтичний дует виконав свій суперхіт Señorita.

Фото: Getty Images

Дивись, як це було чуттєво:

Нагадаємо, що родзинкою церемонії також став від Біллі Айліш.

А більше про Камілу Кабейо читай на нашому сайті:

1. 

2. 

3. 

4.