Катерина Кухар розказала, як підтримує романтику у шлюбі

Катерина Кухар розказала, як їй вдається підтримувати романтику у шлюбі

Підтримувати романтичні стосунки непросто, особливо, коли люди вже тривалий час знаходяться у шлюбі. Катерина Кухар розказала, як підтримує романтику у шлюбі зі своїм чоловіком артистом балету Александром Стояновим.

Поділитися:

Катерина Кухар, українська артистка балету та прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України, та артист балета Александр Стоянов для того, щоб побути наодинці влаштували собі відпочинок на Мальдівах, де насолоджувалися одне одним, красивими пейзажами, розважалися, вчилися варити мило та створювати бальзам для губ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: «В мене декілька разів була післяпологова депресія»

Катерина Кухар опублікувала у соціальних мережах чаруюче відео, де вона звабливо танцює та написала такі слова:

Найбільше з усього, чому ти можеш навчитися в цьому світі — любити і бути коханим. Як важливо вміти зберігати романтику у відносинах, особливо, коли ви разом тривалий час. Я читаю питання в direct і часто їх контекст такий, що ми з Александром Стояновим виглядаємо як пара, яка завжди в цукерково-букетному періоді. Як же нам це вдається? Повірте, це вдається не завжди. Цей стан дається нам тільки завдяки докладеним зусиллям і роботі всередині відносин! Крім везіння в питанні «зустріти свою людину», є одне важливе правило: не грати в одні ворота. Кожен крок повинен супроводжуватися кроком назустріч, щоб уникнути дисбалансу. Навчитися в цьому світі любити і бути коханим = навчитися не тільки приймати, але й віддавати. Любов не терпить егоїзму, вона живе в активному своєму прояві і життєво необхідно — робити один одного щасливими!

Александр Стоянов також не перестає вражати кохану дружину та дарує неперевершені враження. Пара весь час проводить разом та намагається не відволікатися на соціальні мережі та месенджери. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Віктор Павлік з дружиною Катериною Реп'яховою похрестили сина (фото)

Александр Стоянов на Мальдивах

Новини по темі