Катерина Кухар: «В мене декілька разів була післяпологова депресія»

Світське життя

Катерина Кухар, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України та член журі шоу «Танці з зірками» розповіла, як подолала післяпологові депресії.

Поділитися:

Для прими-балерини важливі не тільки її танцювальні здібності, а й зовнішні дані: необхідно слідкувати за параметрами тіла, щоб відповідати усталеним канонам балетного мистецтва. Пологи — це подвійне випробування для балерин, адже стають дуже непростим викликом для кар'єри.

Катерина Кухар у програмі "Світське життя з Катериною Осадчою" розказала, як приводила себе в форму та долала післяродову депресію. 12 років тому балерина народила сина Тимура, а 6 років тому доньку Анастасію. Катерина Кухар розповіла:

В мене декілька разів була післяпологова депресія. Особливо в перший раз, коли ти народжуєш, не розумієш, що буде з твоїм тілом. Ти дивишся в дзеркало на те, що сталося з твоїм тілом і не розумієш, чи зможеш повернути собі ту форму, яка в тебе була. Для нас зовнішній вигляд − це 50% успіху.

Скільки пішло часу на те, щоб відновити балетне тіло та які вправи для цього робила Катерина Кухар? Балерина пояснила:

Я починала з інтенсивних масажів, потім був хулахуп, щоб повернути в форму талію та живіт. Ще були гімнастика, станок, «середина», стрибки, «пальці»… І тільки після цього починаються репетиції.Через 3 місяці після народження Тимура я вже мала виконувати вистави, а через 3 місяці після народження Анастасії – «Лебедине озеро» в Італії. В мене не було шансів. Це був би дуже великий штраф, більший, ніж зарплатня.

Нагадаємо, що вже зовсім скоро стартує восьмий сезон шоу «Танці з зірками»! Поки що невідомо, хто буде в журі, проте вже оголосили ім’я першої учасниці – нею стала Джамала! Співачка анонсувала свою участь запальним танцем та передала естафету музиканту Фаготу.

Дивитися повний випуск "Світське життя з Катериною Осадчою" від 10 липня:

Новини по темі