Катерина Осадча отримала відзнаку від Національної поліції за спільний проєкт з 1+1 з пошуку зниклих

Катерина Осадча отримала відзнаку від Національної поліції за спільний проєкт з 1+1 з пошуку зниклих

Вітаємо!

Поділитися:

На своїй сторінці в Instagram ведуча проєкту "Голос країни", ведуча 1+1 Катерина Осадча поділилася важливою новиною. Катерина отримала відзнаку від Національної поліції за спільний проєкт з 1+1 з пошуку зниклих під назвою "Знайти своїх".

"Нас хочуть зламати, змусити зневіритися, опустити руки. Щоб ми не працювали, полишили справи і впали у відчай. Ще не зрозуміло, що не вийде? Сьогодні мали плідну зустріч з Міністерством внутрішніх справ.Дякую Серію Пантєлєєву за чітку співрацю, швидке реагування, нові підходи до пошуку. Сьогодні розробили ще кілька шляхів ще щільнішої взаємодії, будемо впроваджувати. А наприкінці зустрічі, неочікувано отримала відзнаку від Національної поліції. Мені надзвичайно приємно. Це відзнака всього нашого пошуку, волонтерів, телевізійного пошуку «Знайти своїх» з 1+1 та "Сніданок з 1+1". Ми не здамося, ми будемо працювати, відновлювати, шукати, нас не зупинити. Щирі співчуття пораненим після підступного нападу терориста. Ми будемо мститися до кінця наших днів", - пише ведуча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Знайти своїх” на 1+1: Катерина Осадча розповіла історію українця з Херсонщини, який врятувався із російського полону

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

 

Новини по темі