Катерина Осадча та Юрій Горбунов показали зворушливі фото сина Івана у його день народження

Катерина Осадча та Юрій Горбунов опублікували зворушливі фото сина Івана у його день народження (фото)
Instagram/kosadcha

Сьогодні сину Катерини Осадчої та Юрія Горбунова Івану виповнюється 6 років.

Поділитися:

18 лютого сину ведучих 1+1 Катерини Осадчої та Юрія Горбунова Івану виповнюється 6 років. Подружжя у соціальній мережі Instagram виклало зворушливі світлини та привітало сина зі святом. 

Іван

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча "Голосу країни" Катя Осадча поділилася ніжним фото з третім сином

"Івасик! Наш хлопчик! З Днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван, тобі вже цілих 6 років, які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе. Невгамовність від мене і любов до порядку від тата :) це найнаочніші з рис :) а скільки ще різного, що ми помічаємо щохвилини. Дякуємо наш хлопчик, що вибрав нас", — написала Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не відкладаю на завтра спілкування з дітьми, батьками чи друзями, бо "завтра" може не бути", — Катерина Осадча про своїх дітей та страхи

Юрій Горбунов також привітав сина та виклав багато родинних фото:

"З Днем народження мій хлопчик! Мій первісток! Мій син!! Мій Іван!! Наш Івасик!! 6 рочків тобі сьогодні!! Так ніби вчора тримав тебе на руках в перші хвилини твого народження!! Сказати як я тебе люблю словами,не можливо!! Ти наша з мамою гордість!! Наша радість!! Наше майбутнє! Ніколи б не подумав ,що тобі доведеться дізнатися що таке війна!! Але в, тому що ми переможемо - сумніву немає! І ти будеш жити,виростати і любити,в найкращій в світі країні-Україні!! З Днем народження мій хлопчик!!!! Нехай збудуться всі твої мрії!!"

Юрій Горбунов та Катерина Осадча цього місяця відзначили шосту річницю весілля. Пара разом вже 8 років та виховує двох спільних синів — Івана та Данила. 

Катерина Осадча та Юрій Горбунов із сином

Новини по темі