В інтерв'ю журналу Time: Кейт Уінслет вперше висловилася про війну в Україні

Кейт Уінслет несподівано торкнулася теми війни в Україні, відповідаючи на запитання про те, що таке справжня сміливість
Getty Images

Кейт Уінслет несподівано торкнулася теми війни в Україні, відповідаючи на запитання про те, що таке справжня сміливість

Поділитися:

Голлівудська актриса та зірка Титаніка Кейт Уінслет несподівано торкнулася теми війни в Україні в інтерв'ю журналу Time, коли відповідала на запитання про те, що таке справжня сміливість.

Кіноакторка, яка виконала у біографічному фільмі Лі роль легендарної кореспондентки Другої світової війни Лі Міллер, зізналася, що люди часто називають її сміливою за те, що вона не боїться показувати своє обличчя без косметики та почувається комфортно у своєму власному тілі.

Зокрема, актрису часто називають хороброю за те, що вона не боїться показувати на екрані своє тіло таким, яким воно є. Розповідаючи про те, що таке справжня сміливість, Уінслет згадала Україну.

«Це, чорт забирай, не сміливість. Я не колишній листоноша, який бореться за справедливість. І я не в Україні. Я роблю роботу, яка є важливою для мене», - заявила вона.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Марічці Падалко голлівудський актор Майкл Дуглас, який напередодні відвідав Київ, висловив захоплення українським народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ганьба вам, Путін!»: Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер та інші світові зірки відреагували на ракетний удар по Охматдиту

Новини по темі