Кейт Міддлтон демонструє, з чим носити босоніжки на солом'яній танкетці

Кейт Міддлтон показала, з чим поєднувати босоніжки на солом'яній підошві | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

З неї варто взяти приклад. 

Поділитися:

Учора герцогиня Кембриджська вкотре нагадала про своє захоплення фотографією. Кейт Міддлтон відвідала тематичний майстер-клас, який відбувся в лондонському Уоррен Парку.

На заході дружина Уільяма мала змогу не лише розширити свої знання про мистецтво фотографії та опанувати кілька нових навичок, а й поспілкуватися з молодими фотографами благодійної організації Action for Children. 

Для майстер-класу Кейт обрала легкий і літній образ. Герцогиня вдягнула сукню довжини міді з візерунком пейслі та акцентом на талії, а також босоніжки пісочного кольору на солом’яній танкетці. 

Саме в поєднанні з романтичною жіночною сукнею таке взуття виглядає стильно і гармонійно. Цікавою і трендовою деталлю босоніжок Міддлтон є шнурівка навколо щиколотки. 

Втім, якщо плануються довгі прогулянки містом, варто звернути увагу на схожі моделі, але з платформою замість танкетки. Завдяки її широкій і плоскій підошві, ти зможеш провести весь день на ногах і не відчути втоми. 

Нагадаємо, що цього року громадськість вже обговорювала взуття Кейт Міддлтон. Чому вибір герцогині здивував мережу, дізнаєшся з відео:

Більше цікавих образів Кейт Міддлтон: 

1. Схожа на Мері Поппінс: Кейт Міддлтон приміряла казкову сукню

2. Кейт Міддлтон підкорила серця своїм новим вишуканим образом (фото)

3. Кейт Міддлтон підкреслила струнку талію та відкрила тендітні плечі в елегантній сукні

4. Ніжна троянда: Кейт Міддлтон захопила образом на святкуванні дня народження королеви

5. Стильна Кейт Міддлтон показала, з чим поєднувати кюлоти цього літа

Новини по темі