Кейт Міддлтон хоче ще одну дитину

Кейт Міддлтон планує четверту дитину
фото: Matt Porteus

У ЗМІ з'явилася інформація про четверту вагітність герцогині Кембриджської.

Поділитися:

Поки весь світ завмер в очікуванні появи на світ немовляти принца Гаррі та Меган Маркл, у мережі знову почали обговорювати ймовірну четверту вагітність Кейт Міддлтон. Чутки про чергове поповнення у сім’ї Кембриджських з’являлися у ЗМІ неодноразово упродовж останніх півроку, проте подружжя ці розмови не коментувало.

А нещодавнє інтерв’ю близької подруги Кейт виданню Daily Mail заінтригувало суспільство. Жінка розповіла про плани герцогині Кембриджської так:

Кетрін хоче ще одну дитину. Вона дуже любить дітей та вже готова до вагітності, навіть незважаючи на те, що у минулому це далось їй важко.

Нагадаємо, подружжя Кейт Міддлтон та принц Вільям одружилися 8 років тому. За цей час у них народилося троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

фото: @theroyalfamily

Днями у мережу потрапили нові світлини Шарлотти, яка помітно підросла і вражає схожістю зі своєю бабусею – королевою Єлизаветою II. Ви можете їх переглянути за посиланням.

Нагадаємо, наймолодшому синові Кейт та Вільяма Луї 23  квітня виповнився один рік. Традиційно, до першого дня народження сім'я Кембриджських поділилася з інтернет-спільнотою новими світлинами свого кумедного хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Кейт Міддлтон зачарувала образом у весняній сукні

Новини по темі