Кейт Міддлтон зізналася, які труднощі пережила після народження первістка

Кейт Міддлтон розповіла про проблеми після народження першої дитини
gettyimages.com

Герцогиня Кембриджська відвідала організацію Family Action.

Поділитися:

Вчора, 22 січня, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала організацію Family Action, де вступив у дію проект FamilyLine. Тепер батьки та опікуни Великобританії мають змогу отримати психологічні поради і допомогу поштою, телефоном або завдяки іншим засобам зв'язку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Струнка Кейт Міддлтон зачарувала ультрафіолетовим вбранням у Королівській опері

Протягом заходу Кейт спілкувалася з волонтерами організації, а під час оголошення промови розповіла про свій життєвий досвід з цього питання. Відомо також, що саме психічному здоров'ю герцогиня приділяє багато часу. Свою першу дитину, принца Джорджа, Кейт Міддлтон народила у 31 рік. Герцогиня зізналася, з якими проблемами стикнулася після народження первістка. 

У вас може бути няня, як у мене, або хатня робітниця. І вам, як і мені, швидше за все допомагали з новонародженим перший час. Але я все одно відчувала почуття ізольованості. Особливо це відбувалося в перші дні. Однак після першого року життя дитини це почуття зникає, - поділилася Кейт. 

Зазначимо, що Кейт Міддлтон вже не вперше ділиться особистим досвідом із публікою. Вона робить це, аби підтримати інших жінок і показати, що такі проблеми виникають не лише у них. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як завжди елегантні: У чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл відсвяткували Різдво

Фото: gettyimages.com

Новини по темі