Кеті Перрі пригадала, як вперше зустрілася з Орландо Блумом

Кеті Перрі розповіла, як вперше зустрілася з Орландо Блумом
gettyimages.com

Зірка поділилася кумедною історією.

Поділитися:

Одна із найяскравіших пар Голлівуду співачка Кеті Перрі та її коханий, актор Орландо Блум познайомилися на афтепаті «Золотого глобуса» у 2016-ому. Однак за яких обставин молоді люди вподобали один одного - досі було невідомо. За інформацієї видання People, Орланду та Кеті «познайомив» звичайнісінький бургер!

Під час шоу American Idol, де Кеті Перрі є суддею, одна із учасниць розповіла, що працює в місцевій бургерній In-N-Out Burger в Лас-Вегасі, на що Кеті відповіла: 

«Хочете розповім вам дещо миле? Завдяки In-N-Out я зустріла свого хлопця. Ми були на церемонії «Золотий глобус», тоді ми ще не були разом. Я попросила свого охоронця принести мені 10 бургерів із In-N-Out. І раптом я бачу чиюсь руку – а її власник точно не сидів за нашим столом – рука забирає бургер. «Агов, – кричу я, – це мій бургер!» – пригадала Кеті.

@katyperry

Нагадуємо, що на День усіх закоханих Кеті Перрі на своїй сторінці в Інстаграм показала обручку від Орландо, а також розповіла, як саме він зробив їй пропозицію. Вони разом із 2016-го, мали невелику перерву у 2017-му, але вже готуються до весілля. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі та Орландо Блум планують весілля

Новини по темі