Китайський гороскоп на 2023 рік: яким буде для вас рік Кролика

Китайський гороскоп 2023: що чекає на кожен знак східного календаря
freepik.com

Яким буде рік кролика для кожного знаку китайського календаря?

Поділитися:

Китайський Новий рік — рік Чорного Водяного Кролика — розпочався 21 січня 2023 року. Чого чекати від року Кролика знакам китайського календаря, розповідає майстер фен-шуй Давид Векуа у "Сніданку з 1+1".

Китайський гороскоп на 2023 рік: хто ви за східним гороскопом

китайський гороскоп

Стихії східного гороскопа

Східний гороскоп — це 12 знаків та 5 стихій — Вогонь, Земля, Метал, Вода та Дерево. 

Дерево (стихія цілеспрямованості)

Кролик, Тигр

Тигр — люди люблять владу, цілеспрямовані та потужні. Мають войовничий характер, завжди приймають виклик. 

Кролик — дуже турботливий знак, який усіх підтримує. Він ніколи не каже, що він хоче сам насправді. 

Земля (стихія стабільності)

Дракон, Коза, Собака, Бик

Дракон — дуже харизматичні люди, символ імператорської влади, люди, які хочуть перемагати та не вміють програвати.

Коза — дуже командний знак, виконує все, що їй доручено і вона це найкраще зробить.

Собака — найбільш надійний друг та товариш, дуже вірні люди. Вони дуже уважно обирають друзів і захищають їх від інших. 

Бик — найбільш працьовиті люди. Вони вдень і вночі працюють та досягають своєї мети лише багаторазовим повторенням та зусиллями.

Вогонь (стихія розширення, радості, пристрасті)

Змія, Кінь

Змія — дуже розумні люди, люблять розрахунки, для них важливі цифри, факти та документи. Якщо ви хочете їх переконати — їм потрібна статистика. Це найкращі аналітики та фінансисти. 

Кінь — найпристрасніший знак. Дуже люблять змагання, спорт, з кимось конкурувати. Дуже азартні. 

Метал (стихія пов'язана з легенями та з мовою)

Мавпа, Півень

Мавпа це люди дуже активні, непосидючі, які люблять щось робити своїми руками. Люблять техніку, водити машину. Серед мавп багато ювелірів, хірургів. Дуже активний знак, хороші підприємці. 

Півень — дуже говірливий знак. Хороші торговці, можуть і себе показати, і інших подивитись. Люблять поговорити, привертати до себе увагу, дуже публічні люди.

Вода

Свиня, Щур

Свиня — акуратний знак, домашній знак. Найчистіші, дуже люблять дім, який вважають своєю фортецею. Це дуже добрі та надійні люди, допоки їх не зачеплять. 

Щур — інтелектуали, дуже хитрі люди, які можуть знайти вхід будь-де, із будь-якої ситуації. Дуже творчі та винахідливі. 

Гороскоп на 2023 рік для знаків східного гороскопа

Гороскоп на 2023 рік: Кролик

Цьогоріч представники знаку Кролика мають приймати виклики, іти вперед та не боятися приймати рішення. Однак, попри всі виклики, на вас чекає спокійний, гармонійний та продуктивний рік.

Гороскоп на 2023 рік: Півень

2023  — найскладніший рік для людей, які народились у рік Півня, оскільки Кролик руйнує Півня. Це буде рік внутрішньої трансформації та змін. Варто зазначити, із позитивного: у вас буде багато енергії та є вірогідність отримати хороший прибуток.

Гороскоп на 2023 рік: Собака

Рік Кролика для Собаки буде дуже сприятливим, тому що знаки знаходяться у гармонії один з одним. Представників знаку чекає успіх цього року. Варто максимум часу присвятити собі.

Гороскоп на 2023 рік: Свиня

Для представників знаку Свиня 2023 рік Кролика буде добрим, оскільки це його друг за стихією. Варто не лише активно працювати, але й добре відпочивати. Не можна закриватись у собі, потрібно розвивати свої здібності та розширювати горизонти.

Гороскоп на 2023 рік: Коза

Для Кози — добрий рік, оскільки Свиня, Кролик та Коза разом утворюють трикутник по стихії дерева. Можна сміливо планувати нові справи, ставити бажані цілі.

Гороскоп на 2023 рік: Мавпа

У 2023 році Мавпам слід звернути увагу на здоров'я. На початку року Мавпи відчують багато енергії та сил, а активність збережеться до кінця року. Однак, цей рік приготував Мавпам багато випробувань. У вас буде багато ідей та можна сміливо поринати у нові проєкти.

Гороскоп на 2023 рік: Дракон

На Драконів у 2023 році чекають випробування, однак вони будуть готові до них. Це дасть представникам знаку нові сили та мудрість. Не варто боятись труднощів, потрібно їх долати. Скоріш за все, з усіма викликами ви зустрінетесь віч-на-віч, без підтримки рідних та близьких.

Гороскоп на 2023 рік: Кінь

У 2023 році Кінь створюватиме сам собі перешкоди та труднощі, оскільки завжди дуже поспішають у прийнятті рішень. Не варто надмірно проявляти емоції та егоїзм.

Гороскоп на 2023 рік: Тигр

Тигри у рік Кролика мають діяти активно, це особливий період. Час закласти фундамент на наступні роки. Усі починання згодом принесуть бажаний результат, а всі зміни будуть позитивними.

Гороскоп на 2023 рік: Бик

Дуже напружений рік для Биків. Представникам знаку варто намагатись довести до логічного завершення усі розпочаті справи. Варто бути стриманими та наполегливими, і тоді ваш фінансовий стан значно покращиться.

Гороскоп на 2023 рік: Щур

Щурам у 2023 році буде важко, але вони мають проявити себе. Щоб досягти будь-якої цілі, Щури мають наполегливо працювати та кожного разу доводити свою експертність.

Гороскоп на 2023 рік: Змія

2023 рік для Змій буде досить спокійним, оскільки Кролик любить Змій. Змії цього року матимуть нарешті змогу відпочити та відновитись. 

Китайський гороскоп на 2023 рік: яким буде для вас рік Кролика, дивіться:

Новини по темі