Коли День вихователя 2021 в Україні: історія свята, традиції та привітання

Коли День вихователя 2021 в Україні?
Рexels/Mikhail

Коли відзначається День вихователя в Україні у 2021 році?

Поділитися:

День вихователя в Україні щорічно відзначається 27 вересня. У 2021 році ця дата випадає на понеділок. 

Це свято має ще одну назву — Всеукраїнський день дошкільних працівників (дошкільної освіти). Відзначається воно неофіційно, але з кожним роком стає все більш популярним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відзначається день Вчителя 2021 в Україні: історія свята та привітання

День вихователя в Україні 2021: історія свята та традиції

День вихователя в Україні почали відзначати у 2011 році, коли Кабінет міністрів затвердив постанову N 629 від 13 квітня 2011 року про програму розвитку дошкільної освіти до 2017 року, а також після резолюції I Всеукраїнського з'їзду працівників дошкільної освіти.

Свято працівників дошкільної освіти відзначається щороку 27 вересня. У цей день заведено вітати вихователів у дитячих садках, відзначати досягнення у професійній сфері, проводити святкові заходи, влаштовувати концерти. Також цього дня вихователі можуть відвідувати професійні семінари та конференції для удосконалення своєї майстерності.

Привітання з Днем вихователя

►Вітаємо вас з професійним святом! Хочемо побажати, щоб те тепло і турботу, які ви вкладаєте в наших дітей, повернулося до вас міцним здоров’ям, любов’ю та фінансовим благополуччям. Ніхто так сильно як ви не гідний того, щоб у вашому житті все було стабільно і щасливо.

►Хочемо привітати вас з Днем вихователя і подякувати вам за величезний труд, який ви робите кожен день. Нехай наші діти дарують вам тільки позитивні емоції, заряджаючи вас молодістю і енергією.

коли святкується день вчителя в Україні

►В цей святковий осінній час

Прийміть побажання від нас!

Хай буде здоров'я міцне, мов граніт,

І з ним Вам прожити не менше ста літ.

Хай горе обходить Вас стороною,

А щастя приходить і ллється рікою!

Хай кожен день до Вас приходить радість,

І довго десь блукає старість,

Щоб ніколи не старіли,

А душею молоділи.

коли день вихователя в Україні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оцінка шкільного меню від Євгена Клопотенка: що в ньому подобається дітям та батькам, а що ні (розповідає фахівець з дієтичного харчування)

Готуємо страви зі шкільного меню з фахівчинею з дієтичного харчування Людмилою Железняк. Що вийшло — дивіться у відео сюжеті:

Новини по темі