"Коли стаєш мамою, тобі хочеться бути ідеальною", — Віра Кекелія про материнство та оновлення ЖВЛ

Віра Кекелія в інтерв'ю: про материнство та оновлений ЖВЛ

Ведуча 1+1 Віра Кекелія розповіла, яким буде оновлення ЖВЛ, а також дала кілька порадами молодим мамам.

Поділитися:

27 лютого об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує новий сезон програми про життя відомих людей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про знаменитостей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу — гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію. Ведуча програми Віра Кекелія в ексклюзивному інтерв'ю розповіла, яким буде оновлений ЖВЛ, про співпрацю з колегою Тімуром Мірошниченко та материнство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому буду максимально відверта”: Ганна Різатдінова ексклюзивно для ЖВЛ розповість про стосунки з мамою, яка живе в тимчасово окупованому Криму

Яким буде оновлення ЖВЛ? Чого чекати глядачам?

Вже дуже багато людей підходило до мене на вулиці і питали, коли буде ЖВЛ. Попри війну, людям також хочеться чути гарні новини, пізнавати цікаві історії. Я дуже радію, що ця програма вже скоро вийде. Сподіваюся, ми будемо надихати наших глядачів. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу, будуть нові рубрики. В одній з таких ми повертаємося в минуле і пригадуємо, як все було до повномасштабного вторгнення. В нас сьогодні нові зірки, які виборюють нашу свободу. Героями є прості українці, захисники та захисниці, волонтери тощо. Дуже круто, що ми відкриваємо нові обличчя. Пригадую, якось мені написала Пташка. Це було після того, як ми записали пісню про неї в "Жіночому Кварталі". Вона була дуже вдячна за цю пісню. Я тоді так раділа, нібито мені Елтон Джон написав. 

Віра Кекелія про ЖВЛ

Як ви відреагували, коли дізналися, що вашим співведучим буде Тімур Мірошниченко?

Ми з Тімуром знайомі давно. Вперше зустрілися на Нацвідборі Євробачення близько 10-11 років тому. Я тоді була в складі гурту “Армія”, а він був ведучим. Він мені здався дуже відкритим, щирим хлопцем. За роки нічого не змінилися. Я дуже рада була його побачити. Я постійно бачу, як він розвивається як ведучий. Мені дуже приємно було зрозуміти, що я працюватиму з ним в парі. Я думаю, зможу в нього багато чому ще навчитися. Мені з ним дуже цікаво. Поза камерами можемо поспілкуватися про дітей, адже в них також двоє діток в сім’ї. 

Влітку ви вдруге стали мамою. Що можете порадити усім молодим матусям?

Не відмовлятися від допомоги. Коли стаєш мамою, тобі хочеться бути ідеальною, все встигати: і прибирати, і всіх нагодувати, і попрацювати, але через якийсь час це може загнати в кут. Треба навчитися розділяти обов’язки з рідними людьми, трохи розвантажуватися та займатися собою. Моя професія мені дуже допомагає в цьому сенсі. Я не знаю, якби я не була в цій професії, може, мене б і затягнула вся домашня робота. Я дуже раджу дівчатам влаштовувати собі якісь ритаули, може, ходити в зал, на масаж.

Віра Кекелія про материнство

Фото: instagram/kekeliavera

У новому сезоні ЖВЛ ми побачимо справжніх героїв нового часу. Хто для вас став героєм нового часу за час повномасштабної війни? Які люди вас надихають?

Дуже сильно мене надихає Пташка. Взагалі зараз українці такі потужні. Кожен з нас — щось таке унікальне, що дає тобі сили вірити, що ми просто непереможні. Всі люди, які встали на захист нашої України, проявили неабияку сміливість. Хлопці з шоу-бізнесу, які пішли воювати, дуже вразили цим вчинком. Надихають волонтери, які не покладаючи рук постійно допомагають українцям та захисникам, зокрема "Тріо Різні", "Квартал", Денис Христов. Також мене надихає президент. Та сила і посил, який він дає кожному українцю, наповнює вірою та надією в перемогу.

Як ви змінилися за рік повномасштабної війни, та що домагає вам тримати стрій у непрості часи?

Ми всі вже не такі, як були рік тому. Я думаю, якщо кожен візьме свою минулорічну світлину та теперішню, то здивується зовнішнім змінам, які відбулися на тлі внутрішнього стану. Під час війни я вдруге стала мамою. Я також переношу дуже багато стресу. Кожен день ти думаєш про безпеку дітей. Щодня як мантру кажу собі: з нами все буде гаразд! Для заспокоєння слухаю медитації.

Дивіться ЖВЛ з 27 лютого об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна!

Новини по темі