Колір літа: 5 образів із жовтим акцентом

Колір літа: 5 образів із жовтим акцентом
gettyimages.com

Закликаємо спекотну пору яскравими луками!

Поділитися:

Хоча погода поки що не тішить нас теплими днями, пропонуємо надихнутися сонячними образами. Одягнувши яскраву річ, ви одразу відчуєте тепло і виділятиметесь із натовпу. А хіба не цього прагне кожна модниця? Дивіться добірку модних луків із жовтим акцентом і готуйтеся до спекотного літа. 

СУКНЯ 

Жовтий колір вважається одним із найпозитивніших. Із вашого обличчя не сходитиме усмішка, коли ви приміряєте ніжну літню сукню цього відтінку. Оскільки жовтий колір досить самодостатній, доповніть лук максимально мінімалістичними деталями - золотавими або нюдовими босоніжками, лаконічною сумкою та прикрасами. 

ЖАКЕТ 

Жовтий жакет oversize стане головним акцентом вашого літнього луку. Комбінуйте його з білою футболкою та велосипедками, небесно-блакитним сарафаном або стриманою рожевою сукнею. Якщо ж ви прагнете прикувати увагу оточуючих, безпрограшним буде поєднання жовтого жакету зі спідницею відтінку фуксія. 

ЛЕГКА СОРОЧКА 

Вдало розбавить ваші офісні будні напівпрозора шовкова блуза сонячного відтінку. Неон, канарковий, лимонний, оливковий - обирайте трендовий відтінок, що вам до лиця і додайте у свій лук ділової бізнес-леді краплинку грайливості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні тепла: Капсульний гардероб на літо 2019

СОНЯЧНИЙ ТРЕНЧ 

У прохолодну літню погоду вас врятує витончений жовтий плащ. Так як ви наважилися на такий сміливий колір, можете поекспериментувати з фасоном та декором верхнього одягу. Обирайте моделі із вишивками, декоруванням камінням, асиметричного крою тощо. У такому випадку під низ одягайте базові речі гардеробу. Біла сорочка та прямі брюки - саме той ідеальний варіант!

TOTAL YELLOW 

Без екстравагантності цього літа просто не обійтися, тому пропонуємо зміксувати total yellow лук. Поєднуйте речі однакових відтінків і матеріалів. До прикладу, спокусливий вельветовий топ та кюлоти зроблять вас королевою пляжної вечірки.

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних костюмів, що прикрасять вас навесні 2019

Новини по темі