5 модних костюмів, що прикрасять вас навесні 2019

Модні костюми на весну 2019
gettyimages.com

Дізнайтесь, з чим комбінувати один з найголовніших трендів весни 2019.

Поділитися:

Цієї весни модний костюм захоче кожна! Адже жінка у стриманому костюмі завжди має елегантний й витончений вигляд. А тонка маскулінність, що притаманна цій речі, додає образу загадковості й впевненості. Як обрати свій ідеальний костюм та з чим його поєднувати, аби залишатися стильною, - читайте далі.

OVERSIZE

Нова фотосесія Джулії Робертс у костюмі Maxmara говорить сама за себе. Ідеальний брючний костюм oversize у поєднанні з базовою білою футболкою - це завжди безпрограшний варіант весняного луку. Беріть на замітку образ акторки й сміливо приміряйте трендову річ.

@maxmara

КЛІТИНКА

Клітинка залишається одним із найактуальніших принтів нового теплого сезону, тож радимо придивитися й до костюмів із таким принтом. У тренді як велика, так і дрібна клітинка. Крім того, модницям полюбилася «гусяча лапка». Модно також міксувати два види клітинки в одному образі. 

gettyimages.com

@totecollection

СПЛЕСК КОЛЬОРУ 

Хоча спершу костюм вважався елементом виключно чоловічого гардеробу, погодьтеся, нам він личить не менше! Якщо ви яскрава особистість і хочете, аби одяг більше говорив про вашу індивідуальність, обирайте костюми незвичайних відтінків і комбінуйте стильні монохромні образи. Майстринею таких можна сміливо назвати індійську акторку Пріянку Чопру. Гортайте галерею і надихайтеся весняними образами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендових речей весни, які хоче кожна модниця

СМУЖКА

Брючний костюм у смужку вважається класикою жіночого гардеробу. Особливо стильний вигляд мають жіночі костюми із брюками-кльош у поєднанні з туфлями або чобітками на високих підборах та з гострим носком. Такий трюк допоможе візуально видовжити ноги і додати їм стрункості. 

Доповніть свій весняний аутфіт окулярами-маскою й оригінальною моделлю сумки - і ваш лук в офісному стилі одразу приковуватиме погляди. А у вечірній час спробуйте носити жакет на голе тіло, підкресливши лінію декольте. Останній штрих - червона помада!

gettyimages.com

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Квітковий принт може прикрашати не тільки міді сукні та спідниці-пліссе, а й легкі костюми. Білий костюм в дрібний флористичний принт наче дихає весною. Романтично заплетіть волосся, одягніть улюблені босоніжки і пов’яжіть довкола шиї шалик. Ви вмить почуватиметеся невимушеною та щасливою. 

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняні барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Новини по темі