Команда проекту Здійсни мрію відвезла хлопчика до Бразилії знайомитися з кумирами

Команда проекту Здійсни мрію відвезла хлопчика до Бразилії знайомитися з кумирами
фото: Oleksandra Loboda / facebook.com

Хлопчик з рідкісною хворобою навіть не сподівався на такий подарунок долі.

Поділитися:

Команда «Здійсни мрію» нещодавно виконала заповітне бажання 10-річночго хлопчика, якого поступово паралізує рідкісна генетична хвороба Дюшена. Ще тогоріч він самостійно піднімався сходами. Тепер без допомоги батька – не обійтися. Понад усе Антон Горбуля хотів побачити своїх кумирів на батьківщині великого футболу і його мрія стала реальністю завдяки чарівникам проекту «Здійсни мрію» та кураторці подорожі за океан Олександрі Лободі. Омріяна батьківщина футболу відкрилася для хлопчика з різних боків – від багатого центру до бідних кварталів – Фавела, звідки часто виходять ті самі кумири мільйонів.

Більше всього я хочу зустрітися з Дуду, бо він грав у Динамо і він – капітан.

Щасливий Антон завітав в один з найсильніших клубів Сан-Паулу – Палмейрас. Зазвичай на тренування перед матчем нікого не пускають. Але для Антона зробили виключення. Хлопчик не приховував своїх емоцій та не відривав погляду від улюблених футболістів. Нападник Палмейрасу Дуду залишив на м'ячі хлопчика свій зірковий підпис.

Футболістів відомої футбольної команди настільки вразила історія Антона з України, що ніхто не залишилися осторонь. Всі залишили свої підписи на м'ячі хлопчика, який просто не вірив своєму щастю. 

Та окрім футбольних мрій, хлопчик мав ще одну – побачити океан. Під час поїздки до Бразилії здійснилося і ця мрія Антона.

За 4 дні хлопець побачив три найкрутіші футбольні клуби та зібрав десятки автографів. Антон став зіркою бразильського телебачення, та головне відчув – мрії творять дива. 

Зазначимо, що збір коштів на лікування Антона триває. Щоб зробити свою пожертву, потрібно перейти за посиланням

Новини по темі