Коридор затемнень 2022: коли розпочнеться, чим небезпечний та що не можна робити

Коли коридор затемнень 2022: дата та особливості періоду
Unsplash/bryan-goff

Коли почнеться коридор затемнень 2022?

Поділитися:

Період коридору затемнень здавна вважали небезпечним, оскільки у ці дні збільшується кількість нещасних випадків та хвороб, підвищується емоційна напруга та неврівноваженість, посилюються негативні емоції та страхи. У 2022 році ми вже пережили один коридор затемнень, що тривав з 30 квітня до 16 травня 2022 року. Невдовзі настане другий коридор затемнень 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли буде сонячне затемнення в Україні 2022: точна дата та чим небезпечне

Коли коридор затемнень 2022

Осінній коридор затемнень відбудеться з 25 жовтня до 8 листопада 2022 року. Нинішній коридор затемнень розпочнеться у день Нового місяця сонячним затемненням 25 жовтня і триватиме до Повні 8 листопада, на яку відбудеться місячне затемнення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на жовтень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Коридор затемнень 5 жовтня 8 листопада: які небезпеки несе

Коридор затемнень — це унікальний час для зміни,  оскільки у цей час включаються закони карми. Кожен із нас здатний повністю перевернути своє життя та направити його у потрібне русло. Вважається, що усі події, які відбуваються під час коридору затемнень, є незворотними. Тому слід ретельно обмірковувати кожен свій вчинок, кожну дію і навіть кожне слово. Може статися як погане, так і хороше. Необхідно стежити за тим, що відбувається у житті, спостерігати за своїм внутрішнім відчуттям. 

У період коридору затемнень збільшується кількість нещасних випадків, катастроф та суто людських драм. Ви можете посваритися назавжди з коханою людиною, втратити хорошу роботу, понести незворотні втрати на роботі, втратити якісь важливі й дорогі для вас речі та документи, потрапити в серйозну автомобільну аварію...

Коридор затемнень: що не можна робити

Варто пам'ятати, що коридор затемнень - це не термін, а певний період часу, і найбільш несприятливими є власне дні його початку та завершення тобто, дні затемнень. Період між ними впливає на людей суто індивідуально. Втім, є загальні рекомендації, чого все ж не варто робити у цей проміжок часу. 

►три дні до та після затемнені несприятливі для початку будь-яких справ

►не варто ухвалювати важливі рішення

► не можна влаштовуватись на нову роботу

► якщо ви вирішили звільнитись, це буде вже назавжди і назад дороги не буде

►не варто підписувати важливі документи, щось може бути від вас скрите

►не можна брати в борг і позичати гроші

► не варто брати участь у конфліктах та вестись на провокації

► не варто призначати на ці дати важливі хірургічні операції

Новини по темі