Королева Іспанії Летиція одягнула вишиванку як знак підтримки України у боротьбі проти російської агресії

Королева Іспанії Летиція одягнула вишиванку та підтримала Україну
gettyimages.com

Летиція порушила королівський нейтралітет та підтримала Україну у російсько-українській війні.

Поділитися:

Дружина короля Філіппа VI, королева Іспанії Летиція, порушила традиційний королівський нейтралітет та одягнула вишиванку на благодійну зустріч Mutua Madrileña. В українській сорочці вона фотографувалася біля будівлі та виступила на сцені. Таким чином королева підтримала Україну у боротьбі проти російської агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс, Соломія Вітвіцька, Ліда Таран підтримали надійний інформаційний ресурс допомоги українцям в Європі

Видання El Mundo зазначило, що зазвичай монархи не коментують політичні конфлікти та війни, проте королева Іспанії не змогла не звернути увагу на російсько-українську війну. Як знак підтримки України Летиція одягнула українську вишиту сорочку з геометричним візерунком. Королева поєднала її з класичними чорними штанами з високою посадкою.

Летиція  ФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Белла Хадід, Сара Джесіка Паркер, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс перерахували гроші в підтримку України

Зазначимо, що за цей час вже декілька королівських родин підтримали Україну. Так, Кейт Міддлтон та принц Гаррі закликали світових лідерів не залишатися осторонь російсько-української війни, а британський принц Уельський Чарльз та його дружина герцогиня Корнуольська Камілла відвідали український собор у Лондоні та помолилися за мир в Україні.

Новини по темі