Королева Йорданії показала, як стильно вдягнутися в офіс цієї осені 

Королева Ранія у наймоднішому офісному образі для осені 2019 | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Її смаку можна довіряти. 

Поділитися:

Королеву Ранію не дарма вважають іконою стилю серед монарших осіб та однією з найкрасивіших перших леді світу. Вона переконує, що в повсякденному житті сучасні арабські жінки не зобов’язані носити хіджаб, а мають право одягатися так, як їм подобається. Модні образи королеви Йорданії — яскраве підтвердження її слів. 

Попри те, що час від часу Ранія з’являється на публіці в традиційному арабському вбранні або в його сучасній стилізації, частіше вона все ж таки обирає звичайний одяг. Адже створювати трендові образи для урочистих заходів, ділових зустрічей та повсякденних виходів їй вдається чудово.

Днями дружина короля Абдалли II поділилася в своєму Instagram світлиною в черговому модному вбранні. 

@queenrania

Довга блакитна сорочка з асиметричним низом у поєднанні з широкими білими брюками — актуальний цієї осені комплект для офісу або навчання. Перчинкою стане акцент на талії — цікавий корсетний пояс із двох елементів. Привертає увагу й зручна сумочка карамельного відтінку.  

Зазначимо, що надихає своїми образами королева Йорданії не вперше. Ще один цікавий варіант вбрання для більш пізньої осені — сукня-тренч.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Також бери приклад з інших відомих модниць:

1. Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

2. 48-річна королева Йорданії здивувала кокетливим образом (фото) 

3. Сама жіночність! Королева Іспанії показала свій найромантичніший образ

4. Тендітна королева Летиція замилувала ніжним пастельним образом (фото)

5. Меган Маркл одягнула затісну сукню (фото)

Новини по темі