Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

Олена Зеленська і Меланія Трамп вийшли у світ у схожих образах (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@olenazelenska_official

Вони вподобали однаковий фасон. 

Поділитися:

Учора дружина президента Володимира Зеленського, Олена Зеленська, зустрілась у Києві з високою гостею — дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю. Перша леді України влаштувала пані Сарі Нетаньягу екскурсію Будинком з химерами та відвідала разом із нею меморіал Бабиного Яру. 

Для урочистої зустрічі Олена Зеленська вкотре обрала вишуканий total white образ — сукню-плащ від української дизайнерки Dafna May. До стильного вбрання дружина президента додала мінімалістичні прикраси та класичні бежеві лодочки.

@olenazelenska_official

Схожі образи часто демонструє перша леді іншої країни — США. Меланія Трамп неодноразово з’являлась на офіційних заходах в елегантних сукнях аналогічного фасону і найрізноманітніших кольорів. Серед них можна пригадати й total white з капелюшком. 

GettyImages

Кому такий образ личить більше? Підтримай свою фаворитку в опитуванні! 

poll_content_495

Цікаво, що окрім Олени та Меланії, вбрання в такому стилі полюбляє ще одна пані на прізвище Трамп — старша донька президента Америки, Іванка. Втім, її образ частіше складається з жакету із поясом та спідниці.

GettyImages

Нагадаємо, що цього літа перша леді України також відвідала дитячий табір «Артек». Для цього візиту Олена Зеленська обрала невимушений повсякденний лук. Дивись відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше модних порівнянь:    

1. Битва образів: Олена Зеленська, Іванка Трамп та королева Летиція у червоних костюмах

2. Битва образів: Катя Осадча вдягнула сукню, як у Кейт Міддлтон

3. Королеви обирають фуксію: Битва яскравих образів Єлизавети II і Летиції

4. Одна від одної краща: Меган Маркл, Кейт і Піппа Міддлтон здивували спільним виходом

Новини по темі