Красуня-онучка Софії Ротару відкрила секрет своєї ідеальної шкіри

18-річна онучка Софії Ротару розкрила секрет своєї краси (ФОТО) | Догляд за шкірою | 1+1
Фото: instagram/iamsofiaeve

Варто ним скористатися.

Поділитися:

У свої 18 років Соня Євдокименко, близька родичка Софії Ротару, досягла чималого успіху в кар’єрі моделі та співачки. На її сторінці в соцмережі майже щодня з’являються кадри з нових фотосесій, а в одному з останніх інтерв’ю дівчина анонсувала вихід нового кліпу. 

Настільки впевнено йти до мрії Соні допомагають не лише талант і наполегливість, а й неймовірна зовнішність. Онучка Софії Ротару зізнається, що багато працює над собою — правильно харчується, займається спортом та дотримується певних ритуалів краси. Саме про останні Соня Євдокименко днями розповіла в Instagram-сторіз. 

За словами 18-річної моделі, найголовніше в її догляді за шкірою обличчя — кварцовий ролер і маска з білою глиною

Подібні масажери з кварцу та нефриту використовували ще красуні давнього Китаю. Цінували їх не лише за покращення лімфотоку, а й за цілющі властивості мінералу. 

Сучасні ж косметологи радять не очікувати дива, але погоджуються, що масаж каменями справді йде на користь — дозволяє скоригувати контур обличчя, підтягнути шкіру та прибрати набряки. 

Фото: instagram/blessthemesspl

Соня розповіла, що зберігає кварцовий ролер у холодильнику — такий лайфхак справді збільшує ефективність від його використання. До того ж уся процедура дуже приємна і не потребує жодних зусиль. 

Інший must have моделі — маска з білою глиною — очищує, робить шкіру більш еластичною та гладенькою, немов оксамит. Також добре, якщо в складі є зволожувальний компонент (до прикладу, алое) та заспокійливий (ромашка). Екстракти цих рослин вподобала і Соня. Користуватися маскою достатньо двічі-тричі на тиждень — так, як це робить дівчина. 

Нагадаємо, що онучка Софії Ротару наразі живе і навчається в Нью-Йорку. В Україні буває рідко, але під час одного з останніх візитів дівчину заскочила Катя Осадча. Дивись відео: 

Інші новини про Соню Євдокименко:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі