Красуні 1+1 зачарували вечірніми сукнями на балу (фото)

Катя Осадча, Людмила Барбір та інші зірки вразили розкішними вбраннями на балу | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Вальдемар Горлушко, Viva!

Жіночні та вишукані образи ведучих телеканалу.

Поділитися:

Учора журнал Viva! з нагоди свого дня народження зібрав під дахом столичного Fairmont Grand Hotel чимало українських зірок. Видання влаштувало пишний бал, який вже став доброю щорічною традицією. 

Гості розкішного заходу мали дотримуватися урочистого дрес-коду — сreative black tie. На відміну від більш стриманого black tie він дозволяє дати волю фантазії й додати своєму вбранню барв та яскравих аксесуарів. 

Чарівні ведучі 1+1 також прийшли привітати видання зі святом. Одні зробили ставку на сяйливі матеріали, інші вбралися в яскраві коліри, але всі вони мали неперевершений вигляд. 

Так, зірка «Сніданку з 1+1» Валентина Хамайко з'явилася на балу с чоловіком та донькою. Образи дівчинки та мами дуже пасували одне до одного — золотаво-чорні сукні з паєтками. 

Вишуканому сріблу надала перевагу ведуча ТСН Соломія Вітвіцька

Фото: Ростислав Ріпка

Катя Осадча, без якої неможливо уявити «Світське життя», вразила ніжно-блакитною сукнею та цікавим капелюшком кольору фуксії. 

Фото: instagram/svitsketv

Елегантні вбрання продемонстрували Лідія Таран і Людмила Барбір — зірки ТСН та «Сніданку з 1+1» відповідно. Перша нагадала добру фею, а друга знову вразила пристрастним червоним.   

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

Зазначимо, що цієї осені ведучі 1+1 брали участь у модному проекті. Дивись, які несподівані образи вони приміряли:

Також читай останні новини про зірок каналу:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі