Креативний продюсер Голосу країни познайомив із форматником The Voice (ФОТО)

Креативний продюсер Голосу країни познайомив із форматником The Voice (ФОТО)

Володимир Завадюк показав фото з-за лаштунків шоу Голос країни 6

Поділитися:

Креативний продюсер шоу Голос країни 6 Володимир Завадюк продовжує тішити підписників знімками  з-за лаштунків головного вокального проекту.

Днями, до прикладу, розповів, що на зйомки цьогорічних "сліпих прослуховувань" традиційно приїздив голландський форматник, консультатнт проекту The Voice Баудуейн ван Шайк.

За словами Завадюка, уся команда завжди рада іноземному гостю, який пильно стежить за адаптацією українського "Голосу країни" і, до речі, володіє чудовим почуттям гумору.

"На фото поруч з нашою гарною та молодою командою один з батьків всесвітньовідомого формату The Voice, мій улюблений, ліберальний, форматник Бау. На його приїзд ми справді чекаємо щосезону", - прокоментував знімок Володимир Завадюк.

Нагадаємо, Голос країни 6 – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери  вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".