Квітковий принт у сукнях весни 2019

Модні сукні весни 2019
@musthaveua

Усе, що потрібно знати про найактуальніший принт сезону.

Поділитися:

Квітковий принт завойовує увагу модниць в усьому світі вже другий теплий сезон поспіль. І не дарма, адже саме квіти додають весняному луку грайливості, витонченості й романтичності. Красуня у легкій квітковій сукні завжди привертає до себе увагу, вважається еталоном жіночності. Яким саме квітковий принт повинен бути навесні 2019-го - читайте у наших рекомендаціях. 

ТРОЯНДИ ТА ПІВОНІЇ

Найактульнішими зображеннями квітів у новому теплому сезоні стали троянди та півонії. Великі зображення таких квітів можуть бути прикрашені бісером, камінням або вишивкою. Візьміть до уваги, що трендовою довжиною суконь весни 2019 залишається міді. Квіткова сукня цієї довжини у поєднанні з лаконічними туфлями-човниками дозволить вам почуватися справжньою леді. 

@vovk

@dianagloster

ДРІБНИЙ ПРИНТ

Вільна та невимушена - саме таке враження складається про жінку, що носить сукню у дрібний квітковий принт. Особливо ефектний вигляд мають чорні сарафани зі світлим квітковим принтом. Аби лук залишався у кежуал-стилі, комбінуйте сукні з білими кросівками, а у холоднішу пору - з чобітками у стилі вестерн та мінімалістичними прикрасами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сонцезахисні окуляри весни 2019

@musthaveua

МАСИВНІ КВІТИ 

Весняні сукні з масивними квітами - вдалий варіант для вечірнього виходу. Вони можуть бути прикрашені великими рюшами, бантом або мереживом. Носіть сукні з улюбленими туфлями на підборах. Вдало доповнить лук шовкова хустинка та окуляри oversize.

@vovk

@musthaveua

ЯСКРАВІ ТКАНИНИ

Навесні 2019-го не варто боятися яскравих барв. Сміливо обирайте квіткові сукні насичених відтінків. У тренді корал, небесно-блакитний, класичний червоний та 50 відтінків рожевого. Варто наважитись й на надмірність у образі, до прикладу, поєднавши самодостатню сукню з квітковим орнаментом із сумкою оригінальної форми. 

@musthaveua

НЕ ТІЛЬКИ КВІТИ 

Прикрашати сукню може не тільки квітковий, а й рослинний принт. Це можуть бути елегантні гілки, зелене листя або соковиті ягоди. Ми впевнені, що така сукня не тільки прикрашатиме вас, а й даруватиме гарний настрій!

@musthaveua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші принти весни 2019

Новини по темі