Наймодніші принти весни 2019

Модні принти весни 2019
Фото: instagram.com/blaireadiebee

Дізнайтеся більше про трендові принти нового теплого сезону.

Поділитися:

Весна 2019-го безсумнівно буде яскравою. Розмаїття принтів на модних подіумах дозволяє міксувати оригінальні весняні луки. Горох, квіти, смужка, анімалізм - обирайте собі до вподоби і залишайтеся у тренді! Детальніше про наймодніші принти весняного сезону читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сумки, які потрібно мати навесні 2019

ГОРОХ

Гороховий принт сміливо можна охарактеризувати як найромантичніший у весняному сезоні. Лише уявіть жінку у ніжному сарафані в горох - вона кокетлива, ніжна й жіночна. Новинка цього сезону - в одному луці ми можете міксувати два види гороху, як великий, так і дрібний. 

@katyaakosiv

КВІТИ 

Квітковий принт - візитна картка весняного сезону. Особливо актуальними будуть великі зображення піонів або троянд. Обирайте моделі суконь із легких тканин, що розвіватимуться вітром. Доречними є декор рюшами, об’ємними бантами, мереживом. 

@federicola

@alina_frendiy

АНІМАЛІЗМ

Прихильниці тваринного принту будуть щасливі дізнатися, що він не покине нас у новому теплому сезоні. Актуальними залишаються «хижі» моделі жакетів, як із чоловічого плеча, шовкових хустинок, взуття, весняних суконь, спідниць та блуз. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сонцезахисні окуляри весни 2019

@nakdfashion

@zoelaz

TIE DIE

Принт Tie Die став головною родзинкою весняно-літніх колекцій відомих кутюр’є. Він повернувся до нас із 60-х і не припиняє вражати різноманіттям барв. Цієї весни сміливо носіть Tie Die різних відтінків в одному образі, до прикладу, зелені брюки та блакитний піджак. 

@prabalgurung

СМУЖКА

Не поступається своєю популярністю навесні 2019-го й усіми улюблена смужка. Цього сезону вона прикрашає моделі легких весняних костюмів, суконь, сарафанів та сорочок. Особливо популярною є вертикальна смужка та принт по-діагоналі. Вони візуально видовжують образ, додають жіночій фігурі стрункості та виразності. 

@blaireadiebee

АБСТРАКЦІЯ І POP-ART

Ну а для сміливиць дизайнери вигадали ряд екстравагантних принтів, що приковують погляди. Модні експерти стверджують - чим яскравіша картинка, тим краще! Для тих хто не наважується так експериментувати, пропонуємо придбати аксесуар із таким принтом і поєднувати його із базовими речами вашого гардеробу. 

@moschino

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 варіантів манікюру з блискітками для романтичної весни