Леді Ґаґа зніметься у фільмі про вбивство засновника Gucci

Леді Гага зніметься у фільмі про вбивтсво дизайнера Gucci | Новини кіно | 1+1
Фото: Getty Images

Ми вже чекаємо на її екстравагантні образи!

Поділитися:

Популярна співачка Леді Ґаґа вирішила продовжити свою акторську кар'єру і вже зовсім скоро постане у новій кінороботі. Рік тому вона здивувала всіх головною роллю у стрічці «Народження зірки» і навіть отримала престижну нагороду «Найкраща акторка року» за версією національної ради кінокритиків США.

Фото: Getty Images

Цього разу артистка зіграє головну роль у фільмі Рідлі Скотта. Кримінальна драма розкриває історію засновника легендарного модного будинку Gucci — Мауріціо. За сюжетом (і біографією дизайнера), дружина Ґучі — Патриція Реджані організувала вбивство власного чоловіка, після того як він покинув її. Пара прожила у шлюбі 18 років, і згодом Мауріціо знайшов собі молоду коханку. Незадовго після цього кутюр'є застрелили на сходах його офісу в Італії. Реджані засудили до 29 років в’язниці. 2016 року жінка вийшла достроково.

Відомо, що Леді Ґаґа виконає роль самої Патриції. Сценарій нової картини засновано на книзі Сари Гей Форден «Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивств, безумства, гламуру і жадібності». Коли фільм вийде у прокат — поки що залишається у таємниці. Але ми вже з нетерпінням чекаємо на епатажні образи Ґаґи, а ти? 

Більше про зіркову історію талановитої виконавиці дізнавайся у відео:

Ще декілька новин про співачку: 

1. Леді Ґаґа показала романтичне побачення з новим бойфрендом

2. «Між ними пробігла іскра», — з'явилися подробиці нового роману Леді Ґаґи

3. Леді Ґаґу потролила екс-дружина її нового бойфренда

4. Леді Ґаґа розійшлася з бойфрендом через бійку — ЗМІ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі