Леді Ґаґа розійшлася з бойфрендом через бійку — ЗМІ

Леді Ґаґа розійшлася з бойфрендом через бійку | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка знову самотня.

Поділитися:

Після виходу у світ романтичної стрічки «Народження зірки» співачці Леді Ґазі приписували роман із її партнером на знімальному майданчику, актором Бредлі Купером. Та вже через деякий час артистка вирішила раз і назавжди розвіяти цю чутку. Вона привселюдно поцілувалася зі своїм звукорежисером Деном Хортоном — і фото вмить облетіли мережу. 

Проте щастя Ґаґи тривало недовго. Вже через чотири місяці на своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала світлину з подругою-нареченою і зазначила, що її приятелька збирається вийти заміж, а вона залишається самотньою.

Фото: instagram/ladygaga

За словами інсайдера, останнім часом у будинку закоханих часто траплялися суперечки. А одного разу дійшло й до насильства: 

У них була серйозна бійка, після якої він зібрав речі й пішов. Це стало проблемою, адже він працював із Ґаґою тривалий час.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐀𝐃𝐘 𝐆𝐀𝐆𝐀 (@gagaupdates28) on

Чому пара так серйозно посварилася — досі залишається у таємниці. Раніше спільні друзі екс-закоханих запевняли, що їхні стосунки розвиваються щасливо і стрімко, і весь вільний час вони присвячують одне одному. Що ж чекатимемо на новини. 

Більше про зіркову історію Леді Ґаґи дізнавайся у відео: 

Ще декілька матеріалів про співачку: 

1. Леді Ґаґа показала романтичне побачення з новим бойфрендом

2. «Між ними пробігла іскра», — з'явилися подробиці нового роману Леді Ґаґи

3. Леді Ґаґу потролила екс-дружина її нового бойфренда

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі