«Між ними пробігла іскра», — з'явилися подробиці нового роману Леді Ґаґи

Стали відомі нові подробиці роману Леді Гаги | Голлівудські зірки | 1+1
gettyimages.com

Схоже, серце співачки знову зайняте.

Поділитися:

Днями світ облетіла новина про те, що співачка Леді Ґаґа закрутила роман зі звукорежисером Деном Хортоном. У мережі активно обговорювали фото артистки, на яких вона пристрасно цілує новоспеченого бойфренда. А тепер інсайдер видання Entertainment Tonight поділився подробицями нових стосунків співачки: 

«Чутки про роман із Бредлі були кумедними, але Ґаґа готова розвіяти їх раз і назавжди. Їй подобається зустрічатися з чоловіками з її команди... Вона трудоголік, так що це зручні для неї стосунки. Між Ґаґою і Деном справжня хімія. Офіційно вони стали парою декілька тижнів тому, а до цього працювали разом. Вони проводили багато часу один з одним і стали дуже близькими. Між ними пробігла іскра. Усі довкола вже давно помітили цей зв'язок. Після того, як Ґаґа приділила достатньо часу собі, вона нарешті готова до нового роману. Здається, вони чудова пара».

Нам залишається тільки радіти, що Леді Ґаґа нарешті прийшла до тями після розриву із зірковим агентом Крістіано Каріно, з яким зустрічалася два роки і навіть отримала пропозицію руки та серця. Тепер вона щаслива з новим чоловіком!

Нагадуємо, нещодавно ЗМІ натякали на те, що Леді Ґаґа переїхала до актора Бредлі Купера. Дізнавайся подробиці у відео: 

Більше новин про улюблену виконавицю читай на 1plus1.ua: 

1. Леді Ґаґу потролила екс-дружина її нового бойфренда

2. Стало відомо, які стосунки насправді об’єднують Леді Гагу та Бредлі Купера

3. Улюблені пісні Леді Ґаґи, які звучали на Голосі країни (відео)

Новини по темі