Легендарні Queen опублікували відео запису їхнього концерту у Харкові 2008 року та запустили збір коштів на підтримку Україні

Гурт Queen поділився відео свого  концерту у Харкові 2008 року та розпочав збір коштів на підтримку українського народу
Instagram/officialqueenmusic

Гурт Queen оприлюднив запис концерту 2008 року у Харкові та запустив збір коштів для підтримки українського народу у війні з російськими загарбниками.

Поділитися:

Легендарний гурт Queen підтримав Україну: на своєму офіційному Youtube-каналі розмістив відео концерту 2008 року у Харкові. Крім того, гурт розпочав збір коштів на підтримку України у ці важкі часи війни.

У 2008 році гурт Queen разом з солістом Полом Роджерсом дали безкоштовний благодійний концерт на площі Свободи у Харкові. Цей концерт організував фонд AnitiAIDS Foundation із закликом «Не дозволяйте СНІДу зруйнувати ваше життя», концерт отримав назву Life Must Go On. На концерті зібралася величезна аудиторія – понад 350 тисяч осіб, яка стала найбільшою аудиторією за роки існування гурту. Крім того, 10 мільйонів українців дивилися концерт у прямому ефірі по телебаченню. І зараз, у важкі часи війни, Queen таким чином згадує і підтримує Україну, розмістивши відео концерту у себе на Youtube-каналі. Це відео підписане такими словами:

"Ми згадуємо цю подію як незабутній досвід, одну з тих рідкісних речей у житті, яку ви ніколи не забудете. Це було об’єднання для боротьби зі спільною бідою».

Також у цьому підписі сказано, що на підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти нової хвороби, війни, Queen повертається на у той історичний для себе концерт зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв на міжнародну допомогу. Пожертви приймає UNHCR, Агентство ООН у справах біженців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стівен Спілберг разом із дружиною Кейт Кепшоу пожертвували $1 млн на гуманітарну допомогу Україні

Вже безліч світових зірок підтримало Україну у боротьбі з агресором. Хтось висловлює свою підтримку, хтось збирає кошти, але мало хто лишається осторонь цієї жахливої загарбницької війни росії проти України. Разом з усім світом рухаємося до перемоги!

Новини по темі