Світові зірки продовжують підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії

Світові зірки продовжують підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії

Перелік зірок світового рівня, які постійно долучаються до підтримки українського народу вражає своєю солідарністю та принциповою позицією.

Поділитися:

24 лютого росія розпочала відкриту повномасштабну війну з Україною. Війська росії цинічно обстрілюють цивильні будинки, серед яких не лише житлові, а й лікарні, школи, дитсадки. Гинуть мирні люди, серед яких діти. Агресія росії збурила весь світ, який з перших днів днів висловлює безпрецендетну підтримку Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Ви намагаєтеся зберегти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете!» – Мей Маск на прямому включенні у «Сніданок. Онлайн»

До країни йдуть військові, гуманітарні вантажі та мільйонами перераховуються кошти на допомогу Збройним силам України та населенню. Серед тих, хто долучається до підтримки безліч світових зірок шоубізнесу, мистецтва, спорту. Вони не тільки чітко засуджують агресію росії, а й теж допомогають матеріально та гуманітарними ініціативами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБелла Хадід, Сара Джесіка Паркер, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс перерахували гроші в підтримку України

Україну вже підтримали Мадонна, принц Гаррі та Меган Маркл, Анджеліна Джолі, Кріштіану Роналду, Пол Маккартні, Майкл Дуглас, Стівен Кінг, Сара Джесіка Паркер, Белла Хадід, Леді Гага, Девід Бекхем, голівудські зірки українського походження, такі як Міла Йовович, Міла Куніс та чимало інших знаменитостей. Сьогодні публікуємо звернення на підтримку України від Джека Ніколсона, Крістен Стюарт, гуртів Metallica, Rammstein, Gorillaz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГоллівудські актори та всесвітньо відомі музиканти висловлюють підтримку Україні у війні з росією (Бенедикт Камбербетч, Ніколас Кейдж, MUSE та інші)

Голівудська кінозірка Джек Ніколсон, який був номінований на премію "Оскар" 12 рекордних разів і тричі отримував головну кіностатуетку світу, записав повноцінний ролик в підтримку України: 

Крістен Стюарт, виступаючи на церемонії Spirit Awards в Каліфорнії, зазначила:

Премія Spirit Awards символізує свободу самовираження, незалежність та людяність. Сьогодні ми змушені стати на бік народу України. Вони ризикують своїм життям, щоб боротися за ці речі....

Гурт Rammstein зробила допис на своїй сторінці в Instagram з наступним текстом:

"Група Rammstein хотіла б висловити підтримку народу України, який чинить опір жахливій агресії з боку російського уряду.
Насамперед, у цей момент ми глибоко співчуваємо українському народу за їх страждання".

Допис на підтримку українського народу такж з'явився в профілі гурту Gorillaz:

Гурт Metallica випустив красномовний мерч:

metallica

Новини по темі