Лідія Таран: "У відпустку вийду, коли нормалізується ситуація у країні"

Лідія Таран: "У відпустку вийду, коли нормалізується ситуація у країні"

Ведуча ТСН із донькою знялися в літній фотосесії

Поділитися:

Ведуча "ТСН" Лідія Таран не покине України, поки в країні не настане мир, і знає, як із користю провести літо в Києві. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Лідія Таран і її 6-річна дочка Василина стали героїнями нового випуску "Теленедели". Ексклюзивно для видання вони знялися в яскравій літній фотосесії на березі Дніпра.

"Дозволити собі повноцінний відпочинок зможу, коли нормалізується ситуація в країні. Тож це питання досі відкрите", - зізналася ведуча.

За словами Таран, нині навіть у вихідний день вона намагається перебувати максимум за півгодини їзди від студії. Через напружену ситуацію в Україні їй в будь-який момент можуть подзвонити й сказати, що треба виходити в ефір.

Перерви між ефірами телезірка навчилася використовувати для емоційного перезавантаження. Наприклад, не "згоріти" на роботі їй допомагає відпочинок на дачі.

"Дача у нас за 15 хвилин їзди від Києва, там тече Десна - прекрасне місце! Іноді я навіть у робочий день починаю свій ранок там, потім їду в місто на тренування, а після цього на канал", - розповіла Лідія.

Номер "Теленедели" з Лідією Таран та її дочкою на обкладинці в продажу з 26 червня.

Новини по темі