Лілія Подкопаєва замилувала трепетним вагітним образом

Вагітна Лілія Подкопаєва показла, як підріс її животик (ФОТО і ВІДЕО) | Вагітні зірки | 1+1
@podkopayeva_official

Така чуттєва і ніжна!

Поділитися:

Зовсім скоро гімнастка і золота призерка «Танців з зірками» Лілія Подкопаєва втретє стане мамою. Про особливий стан спортсменка розповіла наприкінці березня в інтерв’ю Каті Осадчій для «Світського життя»

Однак у соцмережах Лілія намагалась не привертати уваги до своєї вагітності та не показувала животик, який помітно збільшився. Тепер, коли до зустрічі з малюком залишилося не так багато часу, Подкопаєва поділилася неймовірною чорно-білою світлиною. На ній вона позує в повітряній білій сукні, яка красиво підкреслює усі зміни її фігури. 

@podkopayeva_official

Як розповіла фотограф Олександра Матусенко, красиве жіночне вбрання було створене спеціально для Лілії.

«Коли ми домовилися про зйомку, я зрозуміла що терміново потрібна нова сукня… Цілий день намагалася її вигадати, але пазл не складався. Я не бачила Лілю в цих сукнях! Потім я дала завдання своєму мозку вирішити цю задачу і лягла спати. Вранці сукня була першою картинкою, яку побачили мої ще заплющені очі».

Також фотограф поділилася відео з бекстейджу. Кадри вражають ніжністю і трепетністю. 

Нагадаємо, що чоловік Лілії Подкопаєвої — Ігор Дубинський. Разом вони виховують двох дітей від минулого шлюбу гімнастки — прийомного сина Вадима і доньку Кароліну. Ексклюзивні подробиці вагітності зірки:

Також не забувай, що вже зовсім скоро почнеться третій сезон «Танців з зірками». Які відомі обличчя ми побачимо на паркеті цього року, стане відомо найближчим часом. 

Більше новин про Лілію Подкопаєву:  

1. Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва знову стане мамою

2. Вагітна Лілія Подкопаєва оголила спортивні ніжки в екстремальному міні (фото)

3. Заручена та при надії: «Світське життя» розсекретило вагітність Лілії Подкопаєвої від американського нареченого

Новини по темі