Live Show MONATIK стало найкращим музичним концертом за версією «Телетріумфу»

У Києві відбулось щорічне вручення національної телевізійної премії «Телетріумф».

Поділитися:

Щойно у центрі столиці відбулось щорічне вручення національної телевізійної премії «Телетріумф», в рамках якого телеверсія Live Show MONATIK «Vitamin D» на телеканалі «1+1» перемогла у номінації «Музична програма/концерт/церемонія». 

Live Show «Vitamin D» українського співака, тренера «Голосу.Діти», а також члена журі «Танців з зірками» MONATIK у київському Палаці спорту стало найбільшим сольним концертом у творчій діяльності співака.

Технічне оснащення виступу MONATIK було названо найскладнішим серед усіх шоу українських артистів: організатори повністю перебудували сцену Палацу спорту, перемістивши її у центр, а також встановили рекордну кількість світлових приладів. Зйомки телеверсії були особливими через розміщення сцени, оскільки команді потрібно було знімати концерт одночасно на 360 градусів. Виробництвом телеверсії займався «1+1 Продакшн», якій артист подякував.

«Хто б міг подумати, що #VitaminD виявиться настільки затребуваним вітаміном (усміхається. прим. ред) У глибині душі я, звичайно, вірив в нього завжди, адже цей вітамін створювала неймовірна команда професіоналів своєї справи, з якими працювати велика честь! Віра - неймовірна сила, в який раз переконуюся! Дякую всім, хто створив це Шоу, хто був причетним! Я справді щасливий!», - не стримує емоцій MONATIK.

 

Новини по темі