Перша леді Олена Зеленська вразила вишуканим total white образом (фото)

Красуня Олена Зеленська зачарувала першим виходом в образі леді
@olenazelenska_official

​​​​​​​Дружина новообраного президента України мала розкішний вигляд на інавгурації.

Поділитися:

Сьогодні вранці, 20 травня, на урочистому засіданні Верховної Ради VIII скликання Володимир Зеленський склав присягу українському народу та офіційно обійняв посаду президента України. Водночас його дружина Олена Зеленська стала першою леді і вже продемонструвала елегантний святковий образ згідно з протоколом.

Для інавгурації вона обрала одяг ручної роботи від відомого українського бренду. Фото у вбранні від команди дизайнера Артема Климчука Олена Зеленська опублікувала на своїй нещодавно створеній офіційній сторінці в Instagram. Ансамбль складається з сукні та жакета з кейпом із шовково-вовняного крепу молочного кольору.

Студія ARTEMKLIMCHUK відома увагою до деталей та поєднанням українських традицій із сучасною модою. Не став винятком і одяг першої леді. Для оформлення рукавів сукні та кейпа майстри з вишивки використовували традиційні українські артизанальні техніки, адаптуючи флористичні й анімалістичні мотиви з килимів Сумщини та Полтавщини початку ХІХ сторіччя. Розташування елементів на кейпі натхненне символізмом стародавнього Трипілля.

Сережки першої леді створені молодим українським ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry. Ці лаконічні прикраси із жовтого золота були розроблені спеціально для Олени Зеленської та виконані виключно вручну.

Вбрання дружини президента викликало захват у користувачів мережі. Олену порівняли з найвідомішими першими леді світу та назвали однією з найкрасивіших.

Нагадаємо, що тепер дружина Володимира Зеленського зобов'язана обирати образи згідно з протоколом. Вбрання має бути насамперед консервативним. Строкатий одяг від світових брендів, високі підбори (більше 7 см) та яскравий манікюр для першої леді — табу.  

Дізнайтеся більше цікавого про Олену Зеленську з відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська розповіла про стосунки з чоловіком і небажання бути першою леді

Новини по темі