Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін розповіли, що вони люблять читати в День книголюба

Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін зізналися, які книги люблять читати

У День книголюба ведучі 1+1 розповіли, які книги їм подобаються.

Поділитися:

9 серпня святкують День книголюба. З нагоди свята ведучі 1+1 розповіли, які книжки їм до вподоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона зробила з мене абсолютно нову людину, набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею», — ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про стосунки з дружиною Інною

Людмила Барбір 

Паралельно можу читати кілька книжок. Хоча раніше, поки одну не закінчувала, другу не починала. Книгу обираю в залежності від настрою і стану. Якщо втомлена, не буду читати серйозну літературу, яка потребує аналізу, якихось заміток і серйозної концентрації. В такому випадку читатиму щось легке, художнє. 

З останніх прочитаних, які сподобались – це «Амадока» Софії Андрухович. Там переплітаються кілька історичних періодів: минуле, теперішнє і майбутнє. «Як нагодувати диктатора» Вітольда Шабловського. У ній шеф-повари згадують, як готували для найжорстокіших диктаторів світу. Також сподобалась Едіт Егер та її книжка «Вибір», серія книжок Фредеріка Бакмана.

У найближчих планах прочитати книгу «Ефект Люцифера. Чому хороші люди чинять зло» відомого американського психолога Філіпа Зімбардо. Час від часу перечитую Мирослава Дочинця – у мене багато його книжок.

людмила барбір

Руслан Сенічкін

Зараз я переважно читаю документалістику, історичні книги про Україну. Через свою роботу доводиться дуже багато читати новин – прокидаюся з новинами і засинаю з ними. Рекомендую почитати «Холодний яр» - історико-документальний роман Юрія Горліс-Горського про події, що відбувались протягом 1918-1922 рр. у Холодноярській Республіці.

Руслан Сенічкін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв розповів про нового члена родини

Неля Шовкопляс

Буквально нещодавно, у відпустці, закінчила книгу Артема Чеха «Точка нуль». Про службу в АТО в 2015-2016 роках. Дуже життєво, без прикрас про армію, про буденність солдата, про його внутрішній стан… Зараз почала після Чеха читати бразильського письменника Августо Курі «Продавець мрій». Ця книга в моїй бібліотеці вже давно, але тільки зараз до неї добралася. Далі на черзі з сучасних письменників книги Богдана Коломійчука. Купила три його детективні романи. Одразу після Курі приступаю до них.

неля шовкопляс
 

Новини по темі