Майлі Сайрус розійшлася з дівчиною, заради якої покинула чоловіка – ЗМІ

Майлі Сайрус розійшлася з дівчиною, заради якої покинула чоловіка | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/kaitlynn

Не так сталося, як гадалося.

Поділитися:

Їхні поцілунки були солодкими, однак не дуже довгими. Не встигли шанувальники американської співачки Майлі Сайрус натішитися пікантними світлинами з її новою дівчиною, як ЗМІ ошелешили новиною про черговий любовний колапс зірки. 26-річна артистка порвала з 31-річною блогеркою Кейтлін Картер через місяць після початку стосунків. Про це розповів інсайдер журналу People:

«Майлі та Кейтлін більше не разом, але все ще друзі. Вони підтримували одна одну, коли обидві розлучилися зі своїми коханими. Але більше не перебувають у романтичних стосунках».

Фото: instagram/splashnews

Нагадаємо, зіркова love story розпочалася з гучного розлучення Майлі Сайрус з австралійським актором Ліамом Гемсвортом після восьми місяців шлюбу. Розійшлася зі своїм хлопцем Броді Дженнером, братом Кайлі та Кендалл Дженнер, і Кейтлін Картер. Після любовних поразок дівчата вирішили не ховатися й почали жити разом. І хоча їхнє кохання тривало недовго, зірки завершили його на позитивній ноті.

Схоже, Сайрус вміє налагоджувати стосунки з колишніми. Як зазначає інсайдер, екс-коханки й надалі живуть під одним дахом:

«Вони живуть разом і дуже щасливі. Майлі відмінно впоралася з усім. Вона рухається далі й ні про що не шкодує. Їй дуже подобається проводити час разом із Кейтлін».

Читай також інші матеріали про Майлі Сайрус:

1. Сяють від щастя: Майлі Сайрус вийшла у світ зі своєю дівчиною (фото)

2. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі