Макс Барських виступить на конференції MusicCon в рамках Billboard Music Awards 2022

Макс Барських виступить з промовою про війну в Україні на конференції MusicCon в рамках Billboard Music Awards 2022

Співак Макс Барських на конференції MusicCon розповість міжнародній спільноті про війну в Україні.

Поділитися:

Український співак Макс Барських отримав запрошення виступити на конференції MusicCon, що проходитиме з 13 по 14 травня у Лас-Вегасі. Конференція передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards-2022. Програма MusicCon складатиметься з дискусійних панелей, одну з яких очолить Макс Барських. На панелі, що отримала назву на честь його пісні «Don’t Fuck with Ukraine!», музикант виступить з промовою, у якій з перших вуст розповість міжнародній аудиторії про те, що відбувається в Україні прямо зараз, під час війни, яку розв'язала проти нас росія. Також Барських виконає пісню, присвячену подіям останніх двох місяців — військову колискову «Буде весна». 

На MusicCon зберуться лідери та інсайдери світової музичної індустрії, велика кількість представників міжнародних ЗМІ, щоб обговорити найважливіші питання та виклики, що виникають сьогодні перед споживачами аудіовізуального контенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місяць тому єдине, що було у мене в руках — це мікрофон". Макс Барських втупив до лав ЗСУ

Разом із Максом Барських на конференції виступлять світові зірки та діячі індустрії: Machine Gun Kelly, The Chainsmokers, Алекс ДеПерсія (менеджерка Фарела Уільямса), Діана Сахім (менеджер супергурту Swedish House Mafia) та багато інших. Також Макс відвідає премію Billboard Music Awards, що відбудеться 15 травня після завершення конференції.

Свою заплановану участь у цій важливій для інформаційної боротьби України події Макс Барських прокоментував у себе в Instagram такими словами:

"Нещодавно я отримав запрошення виступити перед міжнародною спільнотою та найвпливовішими музичними журналістами на Billboard MusicCon, що проходитиме з 13 по 14 травня у Лас-Вегасі. Конференція передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards-2022. Програма MusicCon складатиметься з дискусійних панелей, одна з яких названа на честь пісні «Don’t Fuck with Ukraine!». На MusicCon зберуться лідери та інсайдери світової музичної індустрії, велика кількість представників міжнародних ЗМІ. Для нас це унікальна можливість розповісти на весь світ про жахіття та звірства, что що відбуваються в Україні прямо зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NK відкрила церемонію Latin American Music Awards номером у підтримку України

Макс Барських наразі перебуває в Києві і зауважує, що його пристуність на міжнародній конференції можлива лише з офіційного тимчасового дозволу на виїзд з країни, на який співак зараз очікує. Насамкінець Барських наголошує:

"Я вірю, що нам вдасться бути почутими!"

Новини по темі