Маленька донька Юрія Ткача вибовкала, скільки років Маші Єфросиніній

Маленька донька Юрія Ткача вибовкала, скільки років Маші Єфросиніній | 1+1
Фото: instagram/mashaefrosinina

Ведуча спантеличена...

Поділитися:

Відома телеведуча, учасниця шоу «Танців з зірками» Маша Єфросиніна вражає приголомшливим виглядом. Прихильники зірки постійно сперечаються між собою — скільки ж їй років. Проте донька гумориста, судді проекту «Ліги Сміху»  Юрія Ткача впевнена — ведучій лише...18!

У своєму Instagram Маша опублікувала відео, у якому спілкується з маленькою Лізою у гримерці. Комплімент дівчинки змусив серце ведучої розтанути. Тільки поглянь!

 #крошкаlizi цілком серйозно заявила, що мені 18 років! Неймовірна дівчинка, — поділилася зірка.

Понад те, 40-річна Єфросиніна заявила, що відтепер вона з Лізою — подружки назавжди, і дозволила крихітці користуватися своїм арсеналом косметики.

Підписники Маші підтримали доньку коміка та додали до відео приємні коментарі: «Дітки завжди кажуть правду», «Дуже мило», «Машо, ви молодчинка. Надихаюся вами».

Ба більше, фанати зацікавилися, що ж треба робити, аби завжди виглядати на 18 років, як Маша. Тим часом зірка щедро ділиться секретами краси та гарного самопочуття зірки. Читай, що ведуча їсть на сніданок, обід та вечерю . Варто й знаходити час на регулярні тренування — хоча б 10-15 хвилин щодня. Своїм ефективним комплексом вправ, який можна виконувати просто вдома, Маша поділилася .

Читай ще більше секретів зіркової ведучої:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі